Екс-суддя шоу “МастерШеф” Тетяна Литвинова важко переживає розлучення з чоловіком: “Життя не миле”

Екс-суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова влітку 2021 року розлучилася зі своїм чоловіком-бізнесменом Ярославом Трухановим, однак досі не може з цим змиритися. Зірка зізнається, що переживає розрив важко, а в окремі моменти життя їй і зовсім більше не миле.

Публіка знає Тетяну Литвинову як кухаря, кондитера, ресторатора і відомого кулінарного експерта різноманітних конкурсів і телешоу. Найбільшу медійність їй принесло суддівство на “МастерШеф”.

Від нестачі чоловічої уваги героїня нашої сьогоднішньої статті ніколи не страждала, тож у 2016 році вийшла заміж за російського бізнесмена Ярослава Труханова. Перш ніж одружитися, пара зустрічалася кілька років, а на їхньому весіллі були присутніми лише рідні і друзі.

Тетяна Литвинова і Ярослав Труханов
Весілля Тетяни Литвинової і Ярослава Труханова

Згодом після узаконення стосунків Тетяна і Ярослав збудували будинок своєї мрії, облаштувавши його на власний смак. Хоча спільних дітей у подружжя не з’явилося, їхні спадкоємці від попередніх шлюбів добре поладнали між собою. Все було ідеально – чудовий затишний дім, стосунки без скандалів і чвар, кожен займається улюбленою справою, проте цій ідилії не судилося тривати вічно.

У червні 2021 Литвинова повідомила про розлучення з чоловіком після 9 щасливих років разом і марних зусиль зберегти шлюб. Тоді зірка не приховувала – це рішення було для неї болісним. І хоча пройшло вже більше півроку, схоже, що вона досі не змирилася з розривом.

Так, в Інстаграмі Тетяни Литвинової з’явилася добірка її особистих фото з подорожі, на яких вона позує щаслива, але в дописі зізнається, що серце досі болить:

“Хочу знову закохуватися в життя, в море, у світанки, заходи сонця, усмішки, гарні емоції, чистих і відкритих людей, без особливого приводу і причини… Сумую за радістю в серці. Зараз так мало мене в стрічці… Суцільні рецепти! Я знаю… Я закрилася у зв’язку з таким важким для мене розлученням. Часом мені стає легше і здається – ну все, відпустило! Іноді так накатує, що життя не миле… Дала собі обіцянку потроху повертатися до життя. Добровільно примусово”.

Схожі статті