Фіналіст Холостячки-2 Дмитро Шевченко після закінчення шоу показав кохану: поки Огнєвіч і Задворний плачуть

Прощання Злати Огнєвіч та Дмитра Шевченко вразило усіх глядачів. Адже вони були впевнені — Холостячка обере саме його. Співачці довелося пройти через шквал критики та пояснювати свою точку зору через те, що її обранцем став Андрій Задворний. Але зараз все встало на свої місця.

Як глядачі не вірили у те, що Злата Огнєвіч обере Андрія Задворного, так вони і не вірять у щасливий фінал цих двох. Нещодавно на офіційній сторінці реаліті-шоу в соціальній мережі Instagram з’явився тизер пост-шоу “Як вийти заміж”. У кадрі помітно, як Злата та Андрій не можуть стримати сліз. Через це шанувальники не мають сумнівів — пара розійшлася незабаром після завершення зйомок.

Деякі з глядачів мали надію на те, що Злата повернеться до Дмитра, але вони розбилися вщент після опублікованих екс-учасником кадрів.

Дмитро Шевченко після закінчення шоу показав кохану

Так, він не захотів тримати інтригу і опублікував на особистій сторінці кадри з дівчиною на відпочинку. Про близькість стосунків підписники судять з того, що вона дозволила собі скласти свої ноги на його ногах.

Фіналіст Холостячки-2 Дмитро Шевченко після закінчення шоу показав кохану. Скріншот особистої сторінки спортсмена

Імовірна обраниця екс-фіналіста зустрілася йому на зйомках шоу. Тож його участь все ж таки не була марною.

Нагадуємо, що чоловік переступив через себе у проєкті і відкрився співачці, як вона того і бажала. Та на превеликий подив, Злата зі сльозами на очах відмовила Шевченко. Чоловік не витримав приниження і мовчки покинув артистку, не сказавши їй ані слова. Дмитро знайшов тихе місце, де зміг поспілкуватися з оператором і пояснити свій вчинок.

Злата Огнєвіч відмовила Дмитру Шевченко у фіналі Холостячки-2
Фіналіст Холостячки-2 Дмитро Шевченко після закінчення шоу показав кохану

Він дуже пошкодував, що не попрощався з головною героїнею, але таким чином він зміг показати, наскільки боляче було почути “ні” від Злати Огнєвіч.

Схожі статті