Полянський не хоче одружуватися з Гросу? Зірка натякнула на проблеми в стосунках: “Стан невизначеності”

Аліна Гросу, яка два роки тому розлучилася з першим чоловіком, московським бізнесменом Олександром Комковим, зараз активно будує щастя з актором Романом Полянським. Нещодавно пара повідомила, що не квапиться з одруженням. У чому полягає причина такого рішення, дізнайтеся у нашій статті.

Днями Аліна Гросу та її новий обранець, актор Роман Полянський давали ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіли про плани на майбутнє. Так, зараз пара проживає в орендованому будинку. Знаменитості всерйоз задумувалися про придбання власного житла, але вирішили почекати до народження спільних дітей. Також журналісти дізналися, що знаменитість активно спілкується з майбутньою пачеркою, і познайомила своїх батьків з Романом.

І хоча актор збирається повести Гросу під вінець, зіркова пара зауважила, що зовсім не квапиться з цим і поки що насолоджується етапом, який проживають зараз.

Аліна Гросу прозоро натякнула, що Роман Полянський не хоче одружуватися з нею

Аліна Гросу заговорила про весілля з Романом Полянським
Аліна Гросу прозоро натякнула, що Роман Полянський не хоче одружуватися з нею

Зважаючи на поганий досвід шлюбного життя у співачки, її ставлення до цього питання можна зрозуміти. Але нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram не однозначний текст, який наштовхує на думку, що у парі не все добре.

Аліна Гросу прозоро натякнула, що Роман Полянський не хоче одружуватися з нею. Скріншот особистої сторінки співачки

Дівчина зробила репост чужої публікації, у якій йдеться про те, що дівчата не можуть довго знаходитися у стані невизначеності, і в таких випадках знаходять варіант краще та надійніше. Зазвичай співачка не створює подібних stories, а присвячує їх власній творчості або цікавим повідомленням для її фанатів. Вочевидь, ця думка чимось зачепила артистку, яка вирішила поділитися нею з іншими користувачами мережі.

Схожі статті