Катя Осадча не збиралася і не хотіла заміж за Юрія Горбунова: ведуча вперше зізналася, що в неї на серці

Провокаційні питання Катерини Осадчої можуть поставити у ступор навіть найдосвідченіших політиків, які за допомогою канцеляризмів та софізмів вміло вертаються з будь-якої ситуації. Сама телеведуча також готова до подібних інтерв'ю і не має наміру кривити душею.

Для того, щоб впевнено ставити провокаційні питання найсильнішим представниками українського шоу-бізнесу, необхідно мати сильний характер, волю та бажання спілкуватися відкрито. Рідна сестра композитора та продюсера Ігоря Крутого Алла запросила до себе в гості Катю Осадчу, щоб з’ясувати, чи може вона так само відверто відповідати на провокаційні питання так само, як і ставити їх іншим людям. Варто відзначити, що експеримент мав вражаючі результати.

Катя Осадча не збиралася і не хотіла заміж за Юрія Горбунова

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Катя Осадча не збиралася і не хотіла заміж за Юрія Горбунова

Так, Осадча завітала в гості на програму “Ласкаво просимо” 10 років тому і розповіла дещо, що пояснює певні нюанси у шлюб з Юрієм Горбуновим.

Велику частина аудиторії цікавило, чому пара одразу не одружилася і навіщо тягнула з публічним зізнанням про свої стосунки. У цьому інтерв’ю телеведуча зізналася, що не вірить у шлюб. Знаменитість пройшла через невдалі стосунки, оформлені на папері і не вважає це доказом кохання. Зірка відверто стверджувала, що не воліє вийти заміж.

Юрій Горбунов і Катя Осадча зі старшим сином Івасиком
Катя Осадча не збиралася і не хотіла заміж за Юрія Горбунова

Але вона назвала єдину причину, з якої вона це зробить — народження дитини. Ще тоді Осадча заявила, що піде під вінець, але тільки після появи малюка, щоб її нащадок був захищений юридично та соціально. Варто відмітити, що своїй позиції і озвученими словам Катерина Осадча не зрадила і саме так і вчинила 4 роки тому. Пара зареєструвала свої стосунки і заявила про них на увесь світ лише тоді, коли Іван був готовий з’явитися на світ.

Схожі статті