Алла Мазур емоційно розповіла, як її вразив батько єдиного сина: публічно і несподівано зізнався у коханні

Алла Мазур тримає у великій таємниці ім'я батька свого сина, але завжди відзначає його благородні та красиві вчинки. Як же ж вразив телеведучу її обранець і скільки насправді разів зірка була заміжньою. Дізнайтеся всі подробиці у новому матеріалі й не забудьте догортати його до кінця.

Алла Мазур яскрава та симпатична ведуча, яка стала улюбленицею мільйонів українців. Підкорювати серця зірка почала ще у 1990-х, коли вперше зійшла на екрани. Рудоволоса, цілеспрямована, вона не лишила байдужим нікого.

Цікаво, що серед усіх знаменитостей телеканалу “1+1”, вона виявилася найбільш скритною. Офіційно не заміжня, ведуча намагається обходити тему особистого життя, заміжжя, свекрові, як може. Артистка досі не назвала імені батька свого сина Артема, хоча стверджує, що дитина носить таткове прізвище.

Алла Мазур
Алла Мазур

Фанати підозрюють, що обранцем ведучої міг стати телевізійник Роберт Опаленик. Разом з Аллою він працює понад 20 років на “плюсах”. Чоловіка не раз бачили разом зі знаменитістю на численних світських заходах. Також колеги багато часу проводять на роботі. Разом ця пара готує новинні матеріали, а Мазур готується до зйомок. Крім цього, після того, як артистка представила публіці сина, чимало фанатів знайшло спільні риси Артема з Робертом: карі очі, схожа постава та ще багато дрібничок, які начебто видають у них татка і сина.

Алла Мазур та Роберт Опаленик
Чи правда, що Роберт – тато дитини, чи ні – відомо одній лише Аллі Мазур. Все одно того єдиного, який нагородив малюком жінка буде завжди згадувати. В одному з інтерв’ю телезірка розповіла, як її зустрічав обранець з пологового: величезний букет квітів чекав ведучу у дворі на знак вдячності.
Алла Мазур з сином Артемом
Алла Мазур з сином Артемом
 Загадковий чоловік, за словами зірки, не є популярною особою або олігархом. Артем же ж з роками стає більше схожим на свою маму. У нелегкі часи хвороби, він став справжньою надією та опорою для жінки.

Схожі статті