Філіп Кіркоров шкодує про шлюб з легендарною Аллою Пугачовою: “Пізно зрозуміли, що це була помилка”

Філіп Кіркоров був змушений відпустити Аллу Пугачову 20 років тому, але досі не припиняє обговорювати з журналістами розрив з нею. Поп-король зізнається, що досі кохає колишню дружину і не може приховувати емоції, які викликають в ньому згадки про Примадонну.

Після розлучення з Аллою Пугачовою Філіп Кіркоров залишився самотнім. Мріючи стати сімейною людиною, він згодом наважився стати батьком. Зараз зірка виховує Аллу-Вікторію та її дев’ятирічного брата Мартіна: дітей народила сурогатна мати. Про появу свого первістка на світ артист повідомив одразу. Пізніше Філіп Бедросович зазначив, що шкодує про своє рішення розповісти публіці, як народилися його діти. За словами поп-короля, своєю щирістю він хотів показати іншим сім’ям, що є альтернативні способи стати батьками.

Філіп Кіркоров шкодує про шлюб з легендарною Аллою Пугачовою

Філіп Кіркоров познайомив Аллу Пугачову з Максимом Галкіним
Філіп Кіркоров шкодує про шлюб з легендарною Аллою Пугачовою

Як виявилося, він шкодує не тільки про це. Естрадний виконавець в інтерв’ю виданню назвав помилкою свої стосунки зі співачкою Аллою Пугачовою.

За словами Кіркорова, всі його мрії збувалися: від золотої медалі у школі до одруження з Пугачовою. Так і Алла Борисівна стала просто черговим досягненням артиста, яке не переросло у щось світла та рідне. Чоловік натякнув, що кохання не було і він в нього не вірить.

“Наші стосунки виявилися зовсім іншою історією. І я, і вона запізно зрозуміли, що це помилка”, — зізнався він.

Тепер, каже артист, він любові не шукає.

“А навіщо вона потрібна? Я в любов не вірю. Її немає. А потім без любові набагато простіше. Мені емоцій на сцені вистачає. Кожна пісня – це емоція”, – запевнив він.

Крім того, в інтерв’ю 54-річний артист поскаржився на родове прокляття. За словами співака, він єдиний, хто зміг продовжити рід Кіркорових.

Схожі статті