Олена Кравець підстриглася під хлопчика та відмовилася від боб-каре: від волосся майже нічого не лишилося

Відома українська гумористка Олена Кравець останнім часом багато експериментує з власною зовнішністю. Стиль знаменитості стає все суворішим, а зачіски коротшими. На цей раз Олена вирішила позбавитися всього зайвого і підстриглася під хлопчика. Як зараз виглядає зірка, дізнайтеся у нашій статті.

Олена Кравець велика любителька поекспериментувати зі своїм зовнішнім виглядом. Довгий час красуня-блондинка носила довге волосся, а зараз вирішила віддати перевагу короткій стрижці, яку постійно видозмінює. Варто відзначити, що не тільки зовнішній вигляд знаменитості змінився, трансформувався і її стиль життя. Вона стала діловою жінкою, яка відвідує конференції та різноманітні івенти.

Як виглядають двійнята та чоловік красуні Олени Кравець з "Кварталу"
Олена Кравець підстриглася під хлопчика та відмовилася від боб-каре

Олена Кравець підстриглася під хлопчика

На особистій сторінці відомого українського продюсера Олексія Потапенко в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій його колега Олена постала з новою зачіскою. Коротка стрижка під хлопчика одразу привернула увагу більшості користувачів мережі, які не очікували, що зірка повністю відмовиться від еталонну жіночності і обере більш сміливий образ.

І хоча поруч з нею знаходилася красуня Оля Полякова та кумедний Потап, уся увага дісталася саме гумористці. Звісно, у всіх різні смаки, і як знайшлися фанати нового стилю Олени Кравець, так і супротивники. Відтепер у зірки лишилося лише два шляхи: або наростити волосся, або поголитися налисо. Зважаючи на лояльність її публіки, будь-які зміни вони сприйматимуть з розумінням.

А от Суперблондинці добряче дісталося під цим відео. Підписники Потапа звинуватили знаменитість у тому, що вона намагається перетягнути на себе усю увагу. Продюсера також розкритикували. За думкою глядачів, чоловік не може придумати чогось нового, і постійно публікує однакові відео.

Схожі статті