Шлюб Олі Полякової та бізнесмена Вадима тріщить по швах: чому співачка боїться подавати на розлучення?

Оля Полякова прожила у шлюбі з українським бізнесменом Вадимом Буряковським понад 20 років. За цей час зіркове подружжя переживало злети та падіння, які так чи інакше вплинули на якість їхніх стосунків. Нещодавно зірка зізналася, що декілька разів задумувалася про розлучення.

Оля Полякова майже ніколи не розповідала, що насправді відбувається у її сім’ї. Але нещодавно у розмові з Марією Єфросиніною співачка зізналася, що її чоловік Вадим пережив банкрутство, яке вплинуло на їхні стосунки. Артистка не приховує, що не хотіла жити з людиною, якщо заробляє набагато більше за нього.

Шлюб Олі Полякової та бізнесмена Вадима тріщить по швах

Втім, бізнесмену все ж таки вдалося встати на ноги. Поки Вадим намагався привести свої справи до ладу, його дружина заробляла шалені гроші і повністю взяла сім’ю у свої руки. Навіть зараз, коли Буряковський може взяти штурвал з рук дружини, у нього це не виходить. Так, співачка вже звикла до ролі голови сім’ї і не має наміру щось змінювати.

Шлюб Олі Полякової та бізнесмена Вадима тріщить по швах

Ба більше, Суперблондинка декілька разів заговорювала з коханим про розлучення, але кожного разу вони не могли перейти від бесіди до дій. Кожного разу вони зупинялися на питанні розподілу майна. Вадим наполягав, що все залишить дружині та дітям, а  Полякова одразу ж давала задню, адже їй ставало шкода чоловіка. Мовляв, ну як можна покинути таку святу людину.

Артистка також розповіла про питання невірності у її родині. Полякову смцшить навіть думка про те, що її Вадим може зраджувати. Вона зазначила, що той не вміє користуватися смартфонами, і якщо він буде дзвонити коханці, то йому доведеться набирати номер з домашнього телефону. А в загалом, артистка впевнена — у Буряковськогт просто не вистачить енергії на ще одну жінку.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.