Ольга Мартиновська відверто розповіла про історію стосунків з Ярославським: “Зробила крок і не пошкодувала”

Стосунки Ольги Мартиновської і Володимира Ярославського цікавлять усіх фанатів кулінарного шоу "МастерШеф", адже поза знімальним майданчиком кухарі проводять разом багато часу, а також публікують у соцмережах безліч спільних фото з доволі романтичним підтекстом.

Довгий час Ольга і Володимир ніяк не коментували свої відносини, щоразу підливаючи масла у вогонь чуток щодо їхнього роману. На це натякають дописи телезірок на сторінках в Інстаграмі. І Мартиновська, і Ярославський все частіше викладають світлини, на яких позують як пара.

Ба більше, було й таке, що вони натякали на Оліну вагітність. На радість безлічі шанувальників кулінари нарешті вирішили пролити світло на те, що насправді між ними відбувається.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський
Володимир Ярославський Ольга Мартиновська і натякнули на вагітність

Так, Мартиновська розкрила підписникам в мережі детальну історію стосунків з Ярославським, яку описує так: від любові до ненависті – один крок. Виявилося, що з самого початку спілкування між ними аж ніяк не складалося. Познайомилися вони в ресторані “Собака з’їла голуба”, котрий на той момент був на межі краху, а Володимир мав взяти ситуацію в свої руки і повністю перезапустити заклад:

“Прийшов він – невеличкий, вимогливий та злий. Його боялися і покладали останні надії. Так у моє життя ввірвався Ярославський. Сказав, що на кухні змінювати необхідно все. Команда була в очікуванні глобальних змін, а він написав, що цим рестораном не займатиметься та зник”.

Історія кохання Володимира Ярославського і Ольги Мартиновської

Наступного разу ім’я Володимира Ольга почула від свого першого чоловіка, який влаштувався до нього на роботу в “Goodwine”. Коли у пари тільки-но народилася донька, Ярославський звільнив чоловіка Мартиновської “без причини”.

Розчарована і розлючена Оля не могла зрозуміти, як молоду родину можна залишати без прибутку. Та доля знову звела їх разом:

“Цього разу на “МастерШефі”. Декілька робочих днів та розмов вистачило, аби усвідомити – ми класна команда. З ним мені було легко. Ми одразу відчули спорідненість душ. Від ненависті до любові залишався лише крок. Я впевнено його зробила і жодного разу не пошкодувала”, – підсумувала Мартиновська і зауважила, що тепер їх пов’язує багато чого.

Схожі статті