Чому Дан Балан розійшовся з коханням усього свого життя: стосунки не склалися через батька артиста

Амплуа Дана Балана включає у себе легковажну поведінку по відношенню до жінок. Від молдавського мачо не чекають глибоких почуттів або зізнань на одному коліні. І як би не було важко у це повірити, але колись зірка був до нестями закоханий у дівчину, з якою не склалося через певні події у його житті.

Хоча Дан Балан надає перевагу не розповідати журналістам деталі особистого життя, інколи зірка робить приємні винятки. Так сталося в одному з його інтерв’ю, в якому він повідав історію найсильнішого почуття у своєму життя — першого кохання.

Чому Дану Балану довелося попрощатися з жінкою, яку він кохав до нестями

Майбутній артист закохався у свою однокласницю, коли вони вчилися у випускному класі. Тоді колектив покинув межі Молдавії і рушив на відпочинок до Румунії. Саме серед пляжу, моря і в проміннях теплого сонця молоді люди зрозуміли, що кохають, і що їхні почуття взаємні.

Дан Балан відгуляв весілля
Чому Дану Балану довелося попрощатися з жінкою, яку він кохав до нестями

Пара провела незабутні канікули разом. І цілком можливо, що Дану вдалося б зберегти ці стосунки, які будувалися цілковито на щирості та взаєморозумінні. Але доля розпорядилася інакше. Так як батько Балана Михай працював дипломатом, родина не з чуток знала, що може у будь-який момент переїхати. Так і сталося. Юним закоханим довелося попрощатися, адже Дан залишав Молдавію і тепер мав жити в Ізраїлі.

Цю історію він згадував з особливим трепетом, і неважко здогадатися чому. Варто відмітити, що згодом він одружиться на румунській моделі, але шлюб буде нещасливим. А рідна сестра Дана Сонда також намагалася налагодити його особисте життя і звела його зі своєю кращою подругою Христиною Руссу. Стосунки тривали 5 років, але зруйнувалися через постійні пересування Балана по світу та щільний графік. З тих пір серце артиста закрите. Короткі романи трапляються на його шляху, але він наперед знає, що з них нічого не вийде, як і його супутниці.

Схожі статті