Як виглядають та чим займаються невістка і сваха Софії Ротару: обслуговують зірку, наче королівну

Велике сімейство Софії Ротару відоме далеко поза межами України. Усі члени її родини багато працюють, щоб сімейний бізнес процвітав і приносив великі доходи. Династія перетворилася у могутню компанію, де кожен її працівник старається заради спільного успіху.

Легендарна українська співачка Софія Ротару дала життя лише одному спадкоємцю — Руслану Євдокименко, який після смерті свого батька став головною опорою для артистки. Так, зірка тривалий час не могла прийти до тями після втрати коханої людини, тим паче, що Анатолій Євдокименко виконував усі функції головного менеджера. Без чоловіка Софія Михайлівна залишилася наче без рук.

Руслан Євдокименко зі своєю дружиною
Як виглядають та чим займаються невістка і сваха Софії Ротару. Руслан Євдокименко зі своєю дружиною

На щастя, в неї був дуже здібний нащадок, який за півтора роки узяв компанію в свої руки і навіть більше — зробив повний ребрендинг репертуару та стилю української Примадонни.

Як виглядають та чим займаються невістка і сваха Софії Ротару

До цієї справи залучалася і невістка Ротару Світлана, яка вже 20 років живе у щасливому шлюбі з її сином. Жінка взялася за стиль свекрухи. Вона змінила її гардероб, зачіску і все, що стосується краси.

Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею
Як виглядають та чим займаються невістка і сваха Софії Ротару

Вродлива білявка виявилася абсолютною копією своєї матері — свахи Софії Михайлівни. Так, далека родичка артистки також завжди на підмозі і готова приймати участь в усіх заходах.

Руслан і Світлана Євдокименко
Як виглядають та чим займаються невістка і сваха Софії Ротару

На жаль, інформації щодо того, чим займається матір Світлани Євдокименко небагато, адже вона пенсіонерка і не часто світиться перед камерами. Складається враження, що жінка не в захваті від публічності. Хоча вона їй дуже пасує. Сваха Ротару — вродлива та елегантна жінка, яка привертає увагу.

Схожі статті