На кого Арсен Мірзоян полишив дітей, коли пішов до Тоні Матвієнко: живуть окремо від батька в іншому місті

Відомий український співак Арсен Мірзоян демонструє сімейну ідилію у шлюбі з донькою народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко, однак на рахунку музиканта це вже не перша родина. На кого ж він полишив своїх дітей, коли заради Тоні вирішив порвати з минулим життям?

У 2011 році Арсен Мірзоян став учасником талант-шоу “Голос країни”. Завдяки таланту, завзятості і, звісно, підтримці найрідніших, йому вдалося пройти складні відбіркові етапи та потрапити до прямих ефірів. На проєкті він втілював образ зразкового сім’янина, на якого вдома у рідному Запоріжжі чекали дружина і двоє синів.

Водночас з тим Арсен здружився з іншою учасницею сезону – Антоніною Матвієнко. Спочатку вона йому не сподобалася через те, що зайшла на студію, не привітавшись. Та скоро вони порозумілися і дуже багато спілкувалися одне з одним. Після завершення “Голосу” артисти вирушили у спільний тур Україною з фінальним виступом у Запоріжжі. Це дуже символічно, адже саме під час гастролей дружні почуття Арсена і Тоні переросли в дещо більше.

Арсен Мірзоян жене Тоню Матвієнко на кухню
Арсен Мірзоян полишив сім’ю заради Тоні Матвієнко

Через одружений статус Мірзоян не міг одразу кинутися у вир з головою. Він дав собі час на роздуми. В одному зі своїх інтерв’ю співак зізнався, що майже рік у нього крутилася думка про те, а чи варто кидати родину заради нових почуттів, чи настільки вони серйозні і довготривалі. Зрештою Арсен прийняв рішення бути чесним і не робити нікому гірше. Так він розлучився з дружиною і переїхав до Матвієнко.

Чи спілкується Мірзоян з дітьми від першого шлюбу та де вони живуть

Сини Арсена Мірзояна Влад і Артем залишилися жити з мамою в Запоріжжі. Екс-дружина не стала на заваді спілкування дітей з батьком, тож артист намагається приділяти час.

Сини Арсена Мірзояна від першого шлюбу

По можливості він літає з Києва до Запоріжжя, аби бачитися зі спадкоємцями, а також іноді бере їх на сімейний відпочинок з мачухою Тонею Матвієнко і сестричкою Ніною.

Схожі статті