|
10.12.2021 13:07

57-річна Тая Повалій у день народження показала обличчя крупним планом і вислухала від Сумської: “Уколи краси”

Відома українська співачка Таїсія Повалій 10 грудня святкує 57-й день народження. На честь такої дати зірка показала обличчя крупним планом і зізналася в пластиці, а Ольга Сумська підтримала подругу-іменинницю та привселюдно засипала її компліментами.

На піку творчої кар’єри Таїсія Повалій отримала негласний титул золотого голосу України, адже зліт на музичний олімп був для неї стрімким і успішним. Зараз вона теж не здає позицій і дивує шанувальників новими хітами, а сьогодні, 10 грудня 2021 року, приймає від них привітання з 57-річчям.

На власній сторінці в Інстаграм Таїсія Повалій виклала фото свого обличчя крупним планом, аби на власному прикладі показати, що нічого поганого у спробах зупинити старість за допомогою пластичної хірургії та косметологів немає. Іменинниця позує у золотавому вбранні з зібраним назад волоссям, незвичайним аксесуаром у вигляді корони з камінням, перлинами та ракушками, вечірнім макіяжем з акцентом на очі та легкою усмішкою.

“57! Ну і що, що уколи краси на обличчі, зате як виглядаю!”, – підписала світлину співачка.

Однією з перших артистку у коментарях привітала акторка Ольга Сумська, яка написала:

“З днем народження, наша неперевершена богиня! Таєчка, бути добру, любові і новим хітам!”.

Ольга Сумська привітала Таїсію Повалій з 57-річчям

Також Повалій приймає численні поздоровлення від своїх фанатів, які бажають їй якомога довше мати можливість співати, чути багато аплодисментів, залишатися такою ж прекрасною, здоровою і коханою. З цим у Таїсії проблем немає, адже вже майже 30 років вона заміжня за своїм продюсером Ігорем Ліхутою.

Чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута

Народилася Таїсія Повалій 10 грудня 1964 року в селі Шамраївка Київської області в простій родині. Зірка має профільну освіту. Після закінчення 8 класів вона вступила до музичного училища на дирижерно-хорове відділення, водночас з яким вчилася академічному вокалу.