37-річну Олю Полякову відомий режисер назвав дуплом: співачка привселюдно присоромила кривдника та видала ім’я

Оля Полякова здається людиною дуже впевненою в собі. Важко повірити, що Суперблондинка може сумніватися у своїх здібностях. Втім, таке траплялося і цьому є пояснення.

Як і будь-якій іншій популярній зірці, Олі Поляковій доводилося чути не лише похвалу, але і ніщивну критику, яка може зруйнувати будь-яку самооцінку. На долю співачки, яка народилася у Вінниці та йшла до своєї мети з академічною музичною освітою, випав не один такий момент, який міг би змусити засумніватися і собі будь-кого. Знаменитості також довелося непросто.

Олю Полякову відомий режисер назвав дуплом

Оля Полякова розповіла, як вийшла заміж за Вадима
Олю Полякову відомий режисер назвав дуплом

У розмові з Машею Єфросиніною у рамках програми “Дорослі дівчата” зірка зізналася, що Ігор Крутий не захотів її слухати і прямо сказав її чоловіку Вадиму Буряковському про те, що талант у його дружини відсутній будь-який талант.

Олю Полякову відомий режисер назвав дуплом

Дісталося зірці і від людини, яка займається звукорежисерством. Ім’я кривдника вона не назвала, але дала зрозуміти, що він — вельми відома особистість. Вона прийшла записувати свою нову пісню, а він її назвав “дуплом”.

“У студії сидів такий звукорежисер і сказав: “О, знову дупло прийшло співати”. І все, цього дня я нічого не записала. Я записувала пісні по півроку, бо я боялася щось видати. Я боялася, що не зможу, що мене знову назвуть цим дуплом”, – каже зірка.

Оля не приховує, тоді не могла записати якісну композицію по півроку, що значно ускладнювало її життя як артиста. І як би дивно це не звучало, але самооцінка усім відомої білявки зазнала серйозного удару. На щастя, зараз співачка знає, що критики не уникнути будь-якому інтертейнеру. А великі стадіони та сотні тисяч переглядів на YouTube кажуть про те, що зірка цікава та талановита, що б не казали.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.