48-річна Олеся Жураківська зацілувала одруженого Стаса Боклана за лаштунками “Ліги Сміху”: камери засняли все

Відома українська акторка театру і кіно Олеся Жураківська за лаштунками "Ліги Сміху" зацілувала одруженого Станіслава Боклана. Камери все зафіксували.

Олеся Жураківська – жінка видна, але незаміжня і дітей поки що не має. Однак зі статусом дружини акторка знайома. Ще коли вона була студенткою, до неї припав московський бізнесмен з кавказьким корінням, який влаштовував їй неймовірні сюрпризи і подарунки, аби звернути на себе увагу майбутньої зірки.

Крім того, чоловік підкорив Олесю своєю інтелігентністю – не ліз цілуватися, руки до неї не тягнув. Та було одне велике “ні” у цих стосунках – коханий бачив Жураківську лише у якості дружини, він був проти її захоплення акторською професією. Особливо коли побачив, яким успіхом вона користується. Зрештою це і стало на заваді щастю пари.

Олеся Жураківська
48-річна Олеся Жураківська досі холостячка

З того моменту Олеся несе статус завидної холостячки. Та схоже, що він їй з часом набрид. В Інстаграмі Жураківської з’явилися кадри з-за лаштунків “Ліги Сміху”, на котрих вона позує разом зі Станіславом Бокланом в образі снігуроньки. Актори є зірковими тренерами 8 сезону шоу.

Спочатку Олеся і Стас дивляться в камеру, а потім розвертаються і цілують одне одного в повітрі. Зауважимо, що Боклан у якості нареченого для Жураківської не підходить – артист вже давно одружений з колегою по театральній сцені Наталією Кленіною.

Олеся Жураківська зацілувала Стаса Боклана
Олеся Жураківська зацілувала Стаса Боклана

Олеся Жураківська – корінна киянка. Народилася вона в родині, далекій від мистецства – батько будував автомобільні дороги, матір працювала на швейному виробництві. Також у неї є старша сестра.

Мама наполягла на тому, щоб Олеся теж отримала освіту швачки-технолога, але вже після випуску з технікуму вона зробила крок до своєї мрії і вступила до театрального вузу в Москві. Там і почався творчий шлях Жураківської.

Схожі статті