Холостячка 2021: чи залишилися разом Злата Огнєвіч і Андрій Задворний – життя пари після проєкту

Григорій Решетник та Злата нарешті зустрілися у студії пост-шоу і глядачі дізналися, чи залишилися разом Холостячка 2021 Злата Огнєвіч і Андрій Задворний разом.

Після фіналу Холостячки 2 від 03.12.2021 нарешті стало відомо, чи залишилися разом Злата Огнєвіч і  Андрій Задворний.

Стало відомо, чи залишилися разом Холостячка Злата Огнєвіч і Андрій Задворний

Чи залишилися разом Холостячка 2021 Злата Огнєвіч і Андрій Задворний

У студії Григорія Решетника співачка та переможець Холостячки 2021 зізналися, що вони не разом. Пара розповіла, як незабутньо провела час, але цього виявилося недостатньо. Зі сльозами на очах співачка вичавлювала з себе кожне слово, щоб пояснити, що сталося між нею та її обранцем.

Задворний регулярно надсилав улюблені квіти, а Холостячка готувала йому смачні сніданки та десерти. Злата зазначила, що чоловік мив посуд і завжди гарно залицявся. Андрій повідомив:

“Ми не разом. Я був щасливий, вона була щаслива. Потім я відчув, що коли я йду, я не маю бажання повернутися до неї. У мене зникли почуття. Я не відповідав взаємністю. Рішення розірвати стосунки не виходило з моєї голови. Раніше я був закоханий, але закоханість пройшла. З яких причин – я не знаю”

На деякий час Андрій поїхав з міста. А повернувшись додому, чоловік вчинив доволі жорстоко, одразу ж повідомивши про своє рішення.

“Я не розуміла, що відбувається. Не було жодних передумов і сварок. Це було дуже несподівано. Я і кричала, і плакала. На моє серце ніби проїхалися бульдозером”, – зі сльозами промовила зірка.

Тоді їй дуже допомогла рідна сестра, яка підтримувала її та всіляко піднімала настрій.

Варто відмітити, що поганими результатами поділився ледь не єдиний Задворний. Усім хлопцям вдалося побудувати особисте життя, окрім бізнесмена, який раптом втратив інтерес до артистки після зйомок. На цей рахунок глядачі навіть почали жартувати.

Стало відомо, чи залишилися разом Холостячка Злата Огнєвіч і Андрій Задворний. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці реаліті

Мовляв, переможець шоу — єдиний, хто програв насправді.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.