Ліки на кілька сотень доларів: Фагот з ТНМК вперше відверто розповів про лікування безпліддя та мрії про дітей

Лідер українського гурту ТНМК Олег Михайлюта, відомий під псевдонімом Фагот, зважився на відверте зізнання щодо свого здоров'я. Декілька років тому артисту поставили діагноз безпліддя.

47-річний лідер Олег Фагот Михайлюта завжди мріяв про дітей. Відчути щастя батьківства йому вдалося лише один 11 років тому — його тогочасна дружина, журналістка Анастасія Будкіна, подарувала йому сина Нікіту. З екс-обраницею сімейного життя так і не склалося і пара розлучилася, проте Фагот бере активну участь у вихованні хлопчика.

Як виявилося, Олег міг ніколи не стати татом, адже після 30 почув страшний діагноз — безпліддя. Саме тоді він почав замислюватися про малюків, проте його коханій не вдавалося завагітніти протягом довгого часу, тож музикант зважився пройти медичне обстеження. Довгий час Михайлюта не міг прийти в себе морально від почутого діагнозу.

Олег Фагот Михайлюта з сином
Олег Фагот Михайлюта з сином

“Фармакологія рулить. Говорили: “Дуже повільні сперматозоїди, можуть бути проблеми”. І список ліків на кілька сотень доларів”, — відверто зізнавс лідер ТНМК під час інтерв’ю 24 каналу.

Олег зізнається, що не наважився піти до аптеки, щоб купити прописані препарати. Тоді він твердо вирішив: якщо Бог дасть — буде, Бог не дасть — тоді не треба.

На диво, через досить недовгий час після такого рішення обраниця музиканта завагітніла й народила здорового хлопчика. Олег зараз приділяє сину увесь свій вільний час і підтримує з його мамою теплі стосунки, щоб подавати Нікіті хороший приклад стосунків у сім’ї.

Фагот і Ольга Навроцька
Фагот і Ольга Навроцька

Нагадаємо, що зараз Олег Михайлюта вже більше десяти років зустрічається з українською дизайнеркою Ольгою Навроцькою. Не дивлячись на міцний та довгий союз, дітей у пари поки що немає. Закохані уникають коментарів щодо цієї теми, тож чи планують Ольга та Олег ставати батьками — невідомо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.