Екс-учасники Холостячки-2 Шевченко і Тарапата зіштовхнулися біля під’їзду Огнєвіч: Задворний побачив нутро Злати

Новий сезон Холостячки виявився вельми бурхливим. Злата зробила свій вибір, ала навіть після закінчення шоу пристрасті продовжували накалятися.

Після завершення зйомок реаліті-шоу, головній героїні Златі Огнєвіч довелося зіштовхнутися з критикою своєї поведінки, а також масовим хейтом. Однак, на відміну від першої Холостячки їй вдалося справити неймовірне враження на екс-учасників, інакше як пояснити, що їхні шляхи перетиналися поза камерами.

Екс-учасники Холостячки-2 Шевченко і Тарапата зіштовхнулися біля під’їзду Огнєвіч

Так, у пост-шоу Злата зізналася, що після розриву з переможцем “Холостячки-2” Андрієм Задворним спілкувалася з Максимом Тарапатою, який почувши про те, що сталося, одразу ж поїхав до співачки. Яким же був його подив, коли він побачив біля під’їзду Огнєвіч екс-фіналіста Дмитра Шевченка. На щастя, все вдалося врегулювати і бійки за серце артистки не відбулося.

Фіналіст Холостячки-2 Дмитро Шевченко знайшов нове кохання після Злати Огнєвіч
Екс-учасники Холостячки-2 Шевченко і Тарапата зіштовхнулися біля під’їзду Огнєвіч

Виявляється, нова обраниця Дмитра живе у тому самому будинку, що і екс-холостячка. Як би це дивно не звучало, але це правда.

Макс Тарапата емоційно звернувся до Злати Огнєвіч
Екс-учасники Холостячки-2 Шевченко і Тарапата зіштовхнулися біля під’їзду Огнєвіч

Нагадуємо, що Злата та Андрій Задворний розійшлися невдовзі після завершення прєекту. Ініціатором розриву став переможець Холостячки-2, який раптом зрозумів, що не може покохати екс головну героїню. Бізнесмен на деякий час поїхав з міста і навіть не натякнув на можливі проблеми у стосунках. Повернувшись, він розбив Златі серце.

У своєму відеозверненні до користувачів мережі Огнєвіч пояснила, що їй дуже боляче і попросила більше не надсилати їй інформацію стосовно Андрія. Воно й не дивно, адже після сюжету про наміри чоловіка стосовно Злати, важко повірити у те, що вона його пробачить насправді.

Схожі статті