|
12.12.2021 15:46

26-річна Аліна Гросу зрадила колишньому чоловіку? Стало відомо, що насправді сталося зі шлюбом зірки з Комковим

Українська популярна співачка Аліна Гросу вийшла заміж вперше у доволі юному віці. І хоча батьки дівчини не вірили у довготривалість цього союзу, вони дали своє благословіння та допомогли доньці влаштувати пишне весілля вартістю понад сто тисяч доларів.

Але шлюб артистки не витримав і півроку. Через 6 місяців артистка зізналася, що її коханню прийшов кінець, а вона знову самотня.

Аліна Гросу зрадила колишньому чоловіку

Стало відомо, що насправді сталося зі шлюбом Гросу з Комковим

Згідно розповіді дівчини, її

Стало відомо, що насправді сталося зі шлюбом Гросу з Комковим

коханий, московський бізнесмен Олександр Комков покинув її заради іншої — набагато старшої і заможнішої. Але у новоствореної  пари не склалося і хлопець попросився назад до Аліни. Зірка відмовила. На цьому їхня історія отримала свій фінал.

Але свідок цих подій режисер Дмитро Ебаноїдзе, який був шафером Комкова запевняє — чоловік Аліни їй не зраджував. Мовляв, в ній говорить жіноча образом. Друг бізнесмена впевнений, що совість Гросу також нечиста. Чоловік згадав, що іскри між Аліною та Романом Полянська пробігла ще за тих часів, коли вона була заміжньою жінкою. Цікаво, що інтерв’ю Дмитра пропала на той період часу, коли про роман співачки та актора не знав ніхто. Але він говорив про романтичні почуття між ними досить впевнено, і мав рацію.

Зараз артистка готуються вдруге стати дружиною. А вона не квапиться з весіллям, але серйозно розглядає можливість придбання спільного заміського будинку, а також народження дітей. Аліна вже знайшла спільну мову з майбутньою падчеркою, і навіть отримала схвалення від своїх батьків.