Чоловіка давно немає, а конкурентка залишилася: як виглядає головна суперниця Тіни Кароль, яка скорила Огіра

8 років тому за життя пішов єдиний чоловік поп-діви Тіни Кароль Євген Огір. Але навіть перед смертю чоловік не забув свою першу дружину, яку дуже сильно кохав.

Доля Євгена Огіра склалася дивовижним чином. Звичайний хлопець без копійки у кишені намагався влаштувати бізнес і особисте життя водночас. Багатьом успішним людям не вдавалося поєднати ці дві сфери і в обидвох досягти мети, але Євген відрізнявся від інших. Він зміг стати відомим продюсером, підкорити серце найбажанішої жінки і народити сина. Але радіти досягнутій миті він міг недовго.

Як виглядає головна суперниця Тіни Кароль, яка скорила Євгена Огіра

Втім, йдучи з життя, чоловік згадав: існує ще одна справа, яку він не завершив. Так, у німецькій лікарні, будучи при смерті, Євген попросив у Тіни, щоб вона запросила його колишню дружину. Дарина одразу ж відізвалася на виклик, але Кароль так і не дізналась, про що говорили екс-подружжя за закритими дверима.

Як виглядає головна суперниця Тіни Кароль, яка скорила Євгена Огіра

Дарина Огір. Фото зі сторінки жінки у Фейсбуці
Як виглядає головна суперниця Тіни Кароль, яка скорила Євгена Огіра

Так, перед тим як розпочати стосунки зі співачкою, у Огіра було бурхливе особисте життя. У нього перша дружина Дарина — продюсерка, яка могла скласти здорову конкуренцію чоловіку і глибоко запала у його серце. Також у зірки був позашлюбний син, який навіть після смерті батька залишався бажаним гостем у його будинку.

З Дариною у Євгена не склалося майже одразу. Хоча пара мала сильні та глибокі почуття, суперництво та знаходження на одній професійній арені звели ці стосунки на той рівень, коли необхідно прощатися. Вочевидь, розлука не принесла полегшення Євгену, який так бажав побачити екс-кохану перед кончиною.

Схожі статті