Померлі актори серіалу “Свати”: кого, окрім Івана Марченка і Галини Опанасенко, ми більше ніколи не побачимо

Серіал "Свати", здається, що на екрани вийшов нещодавно, але вже може вразити вас сумною статистикою. Дізнайтеся, кого з його зірок ми вже ніколи не побачимо.

Серіал Свати полюбився мільйонам українців за свою простоту, легкий гумор та життєві ситуації, близькі кожному. Кумедні пригоди головних героїв змушували чекати нові сезони з новою силою. Втім, як виявилося, не всіх героїв ми зможемо побачити на екранах.

Володимир Зельдин грав на екрані тата Ольги Миколаївни Ковальової. Він грав свого персонажа у вельми поважному віці, а з життя пішов у 101 рік.

А ось його партнерка по серіалу, яка ще й зіграла його дружину – Ольга Аросєва. Вона активно виходила на сцену і на екран у геть немолодому віці. Грала ще у “Бальзаковському віці” та у “Трембіті”. Здоров’я зірки підкосив рак.

Галина Опанасенко пішла з життя у 2013 році. Майже до 50 років вона грала лише у театральних постановках. Втім, прославилася героїнями у серіалах “Доярка з Хацапетівки”, “Повернення Мухтара”.

У “Сватах” же вона зіграла жінку, козу якої Мітяй та Іван Будько вважали віщою.

Не стало у живих і Олександра Бондаренка, який також був дуже добре відомий українському глядачеві. Його знали завдяки картині “Подвиг Одеси”, “Шулер”, “Повернення Мухтара”. Горе сталося з актором прямо на сцені, коли він грав у спектаклі “1001 пристрасть, або Дрібниці життя”. Під час читання монологу зупинилося серце.

Загадково помер 53-річний Олег Треповський. Нині його колеги з різних театрів висувають відмінні версії. Найрозповсюдженішою про стару невиліковну хворобу.

Також від хвороби покинув цей світ покинув екранний Митяївський сват, якого зіграв Анатолій Барчук.

Ну, а наймолодшим актором зі сватів, який покинув цей світ став Іван Марченко. Хворів на рак кісток. Чоловіка не стало на другий день після святкування свого 44-річчя.

Цікаво, що то там, то тут виникають чутки про стан здоров’я головних героїв: Тетяни Кравченко, Людмили Артем’євої. Втім, не слід зважати на першу ліпшу інформацію в інтернеті, адже часто такі “новини” можуть бути приманкою на рекламні сайти.

Схожі статті