74-річна Софія Ротару залишила брата, який ледь зводить кінці з кінцями, у бідноті: “Тримаю на неї образу”

Завдяки популярності Софія Михайлівна Ротару уся сім'я стала заможною та впливовою. Втім, одна людина не змогла розділити успіх своєї родини.

Софія Михайлівна Ротару інвестувала не тільки у власну кар’єру, але і у творчість своїх сестер. Так, разом з артисткою прославилися її рідні сестри Лідія та Аурелія, які також активно виступають і дають концерти. Не ховається у тіні родичок і сестра Зінаїда, жінка, яка навчила співати усіх членів своєї сім’ї, але сама не могла виступати через сліпоту. Аурелія, Софія та Лідія не припиняють дякувати їй за її доброту і допомагають їй впродовж всього свого життя.

Софія Ротару залишила рідного брата у бідноті

Софія Ротару так і не вийшла заміж за кохання усього свого життя
Софія Ротару залишила рідного брата у бідноті

Чого не скажеш про рідного брата Софії Михайлівни Анатолія, який проживає жити у рідному селі Маршинцяє і точно не може похизуватися багатствами.

Софія Ротару покинула рідного брата в бідноті

Так, якось світ побачило інтерв’ю, яке журналісти взяли у молодшого члена сім’ї Ротару. Виявляється, чоловік залишився у рідному домі і не отримує допомоги від Софії Михайлівни. Поки співачка разом зі своєю сестрою Аурелією проживають у Конча-Заспі, Анатолій Ротар ледь зводить кінці з кінцями.

Але просити про матеріальну поміч він не має наміру, адже сестра все ж таки намагався допомогти брату. Вона позичила йому крупну суму грошей на бізнес, який прогорів. З тих пір Анатолій не претендує на статус багатія.

“Не тримаю на неї образи! Бачимося дуже рідко. Якщо виходить раз на рік, це ще по-божому. Немолоді вже. Їхати туди-назад, тим більше час зараз такий… Ну нічого, щось зміниться, я так думаю”, — зізнався Анатолій.

Також чоловік розповів, що він не спілкується з Софією Михайлівною, але ставиться до її закритого образу життя з розумінням.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.