36-річна Тіна Кароль вирішила повернути красунчика Балана: співак не встояв перед довгими ніжками та спекотним образом

Тіна Кароль у своєму Інстаграм поділилася з прихильниками новою серією фотографій. Артистка позувала у сміливому образі - чорному боді та класичних туфлях на підборах.

Рік тому увесь український Інтернет гримів новинами про роман Тіни Кароль та молдовського співака Дана Балана. Пара познайомилася під час зйомок вокального шоу “Голос країни”, де обидва сиділи в тренерських кріслах. Протягом усього сезону Дан і Тіна тримали інтригу навколо своєї пари – вони не коментували чутки про їхні роман, проте регулярно публікували спільні фото й навіть записали пісню в дуеті. До речі, кліп на композицію зняли в будинку Кароль.

Пізніше продюсери “Голосу” зізналися, що відносини Тіни та Дана були продумані заради рейтингів телепроєкту. Після того обидва артисти перестали публікувати спільний контент. Проте й досі залишаються тисячі прихильників цієї пари, які ведуть тематичні фан-акаунти і щиро чекають на викриття Балана та Кароль.

Тіна Кароль розкрила всі деталі їхніх стосунків з Даном Баланом
Тіна Кароль і Дан Балан

Коментарі про Дана користувачі мережі залишають і під фотографіями Тіни в її особистому блозі. Не виключенням стала й нова публікація поп-діви. Виконавиця поділилася спекотними знімками, на яких вона позувала в чорних колготках з надписом “Красиво”, чорному боді з декольте та класичних туфлях-лодочках.

  • “Хороша! Тіна стала більш відкритою зараз. Просто потік флюїдів”;
  • “Ви виглядаєте стильно, привабливо, вам личить бути такою, та зніматися в цьому жанрі”;
  • “Як же гарно”;
  • “Тіночко, ваші ніжки зведуть з розуму”;
  • “Оце я так розумію, добрий ранок”, – пишуть користувачі мережі.

Відзначимо, що Тіна Кароль не дуже любить вести соціальні мережі, їй у цьому допомагає її команда. Тим не менш за акаунтом зірки слідкують майже два мільйони прихильників, які щодня з нетерпінням чекають нових фото та відео.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.