Андрій Дикий романтично обійняв вагітну Лілію Ребрик за круглий животик: щаслива пара з нетерпінням чекає на поповнення

Андрій Дикий у своєму особистому блозі поділився новими фото з дружиною Лілією Ребрик. Пара святкувала день народження танцівника в одному із київських ресторанів.

Андрій Дикий 12 грудня відсвяткував свій 43-ій день народження. Чоловік разом із дружиною Лілією Рерик, доньками та батьками провів затишний вечір в одному із київських ресторанчиків. Фотографії пари зачарували мережу, особливо одна з них.

На знімку Дикий ніжно обійняв Лілію за животик, що спровокувало чутки про вагітність телеведучої. Однак сама пара ніяк не відреагувала на подібні домисли аудиторії. При цьому акторка позувала в чорному приталеному платті, яке чудово підкреслює фігуру зірки та її стрункі ноги. Святковий образ Ребрик доповнила чорним пояском та сріблястими ботинками та тонких підборах.

  • “Найкращий чоловік і тато, залишайтеся таким для свої трьох дівчаток завжди таким люблячим і справжнім, будьте всі здорові і щасливі”;
  • “Перше фото провокативне, невже на нас чекають новини?”;
  • “Андрію, вітаю Вас з Днем Народження! Успіхів і усіх благ”, – пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, що Андрій та Лілія познайомилися на проєкті “Танці з зірками”, де разом боролися за перемогу на паркеті. Золото в телезмаганнях парі так і не вдалося здобути, проте після зйомок вони більше не розлучалися.

Лілія Ребрик вагітна
Лілія Ребрик з чоловіком і доньками

Подружжя виховує двох доньок Поліну та Діану. Нагадаємо, що на момент знайомства і в Ребрик, і в Дикого були другі половинки. Проте заради один одного вони зважилися на серйозних крок та припинили ті стосунки. Після чого Лілію в мережі декілька років називали розлучницею.

Хоча сама телеведуча запевняє – це було обдумане рішення усіх сторін і за 10 років шлюбу ніхто не пожалкував про вчинене. Жінка навіть знайома з колишньою Андрія – усі вони знаходяться у добрих товариських відносинах.

Схожі статті