Павло Зібров ошелешив новиною: 64-річний артист готується до весілля і показав наречену, молодшу на 40 років

Павло Зібров - видатний артист, який ошелешив новиною: почав готуватися до весілля. Яка з себе наречена і що планується на урочистий день? Дізнайтеся у матеріалі.

Павло Зібров зарекомендував себе, як справжній сім’янин. Чоловік багато років прожив у щасливому шлюбі з обраницею Мариною. Втім, новина про те, що співак готується до весілля – не може лишити байдужим нікого.

Неймовірна наречена

Дівчину на світлині звати Діана. Їй лише наступного року виповниться 25 років, але головну пропозицію життя вона вже отримала. Чорноброва та тендітна молода скоро надіне найкращу дизайнерську сукню і скаже омріяне “Так”.

Працює дівчина піар-директоркою Павла Зіброва. Починала роботу на карантині, коли вела соціальні мережі для артиста. Втім, доля зробила крутий поворот і її посада стала поважнішою.

Історія могла би бути схожа на те, як знайшов собі дружину Віктор Павлік. Та Павло Миколайович не такий. Діана – це його рідна донька, яка знайшла собі гідну партію. Хлопець – непростий, і з ним кровинка Зіброва вже давно у стосунках. Познайомилася з коханим ще у школі.

Хто ж тоді наречений?

Діана Зіброва цілих 5 років зустрічається з бізнесменом Андрієм Іщенком. Урочисте свято планували провести ще раніше, адже вже давно пройшли заручини. Цікаво, що дочці співака пропозицію робили двічі. Першого разу вона не схотіла піти під вінець.

Донька Павла Зіброва – Діана з нареченим

Теперішнє ж весілля відкладалося з тієї причини, що пандемія не давала можливості зібрати багато гостей в одному місця. Постійно зачинялися через карантин ресторани. Багато народу хоче запросити родина Павла Миколайовича. Молодята вірять, що у 2022 році таки зберуться за одним столом з рідними та близькими, щоб нарешті себе назвати чоловіком і дружиною.

Схожі статті