|
14.12.2021 11:56

Кого приховує ведуча ТСН Алла Мазур? Закохала в себе начальника і народила сина таємному обранцю

Особисте життя популярної української телеведучої Алли Мазур завжди хвилювало її шанувальників. Втім, зірка ніколи не впускати у своє життя журналістів, адже знає, як важко закрити ці двері. Час від часу знаменитість показує фанатам свого єдиного сина Артема, але в мережі немає жодної інформації стосовно того, хто його батько і чи живе сім’я з ним зараз.

Кого приховує ведуча ТСН Алла Мазур

Кого приховує ведуча ТСН Алла Мазур

Протягом 10 років у шоу-бізнесі активно пліткують про те, що Алла Мазур є обраницею Роберта Опаленика. Чоловік є головним редактором у ТСН. Обидва не одноразово з’являлися на світських заходах, у якості пари і світилися у компанії одне одного на вечірках. Варто відмітити, що єдиний спадкоємець Алли вельми схожий на її колегу. Втім, офіційного підтвердження стосункам Мазур та Опаленика не було.

Кого приховує ведуча ТСН Алла Мазур

Сам телевізійник родом з Закарпаття. Він розповідав, що його дитинство було тісно переплетено з телебаченням: буквально виріс на іноземних передачах. У нього стояла кімнатна антена та він дивився чеські, угорські, польські канали. Навчався Роберт журналістиці у Києво-Могилянській академії.

Мазур також працює шеф-редактором у програмі новин, тож партнери пересікаються набагато частіше, ніж можна уявити.

Нагадуємо, що рік тому телеведуча повідомила, що увійшла у ремісію. Алла Мазур перемогла рак молочної залози і зараз активно допомагає іншим пацієнтам морально та матеріально. Також зірка створила спеціальні курси для рідних онкохворих, щоб навчити їх правильно надавати моральну підтримку.