Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, навіщо пішов на проєкт: не заради Злати Огнєвіч, а за піаром

Глядачі досі не можуть повірити, що переможець "Холостячки" розбив серце Златі, яка мріяла, що в цей раз все буде зовсім по-іншому. Задворний пояснив, навіщо пішов на проєкт.

Вибір Злати Огнєвіч у фіналі реаліті-шоу “Холостячка-2″викликав масу суперечок та хейту у сторону як головної героїні, так і екс-учасників. Більш за всіх дісталося Андрію Задворному, який за думкою аудиторії, не був гідний серця зірки, а після зйомок розбив його. І все закінчилося тим, що обидва сиділи у студії пост-шоу та плакали. Співачка через знищені надії, а Андрій від сорому за сказане поза спиною зірки.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, навіщо пішов на проєкт

Зараз бізнесмен став популярним, і звісно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося багато нових підписників. Його аудиторія виявилася доволі допитливою, і Андрій залюбки відповідає на їхні запитання. Особливо ті, що стосуються його участі у шоу. Так, нещодавно екс-учасник розповів, чи йшов на проєкт заради піару.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, навіщо пішов на проєкт. Скріншоти особистої сторінки бізнесмена

“Друзі, це телевізійний проєкт і всі, абсолютно всі, хто туди йде розуміють, що піар буде. Так чи інакше. Це питання немає ніякого сенсу. Для мене піар це побічний ефект, але це не головне. Я пішов на проект задовго до того, як дізнався, що Злата буде холостякчкою. Я говорив про це з нею на проекті. Відкрито. Усі знають мою позицію”

У доповнення до своїх слів він опублікував текст, в якому розповів, що насправді його цікавило. Виявилося, що кохання взагалі немає в цьому списку. Чоловік бажав отримати нові враження, вийти з зони комфорту, познайомитися з потрібними та цікавими людьми.

Тим не менш, чоловік наполягає, що почуття до Злати з’явилися під час зйомок. Дивно, але через декілька тижнів після цього вони раптом кудись зникли і він залишив артистку. Пошук кохання на очах у сотні тисяч українців перетворився на інтрижку.

Схожі статті