49-річна Сніжана Єгорова несподівано покинула Україну і переїхала до Туреччини: “З задоволенням тут залишуся”

Відома українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова несподівано для своїх шанувальників переїхала до Туреччини і розповіла, чому покинула Батьківщину.

Сніжана Єгорова народилася в Новій Каховці, але популярність і слава до неї прийшла вже в Києві. У 16 років, маючи лідерські якості, невгамовну енергію та надзвичайну цілеспрямованість, майбутня зірка кіно і телебачення переїхала до столиці і вступила на акторський факультет Карпенка-Карого.

“Ніхто не сумнівався, що я стану артисткою. Для мене ставили стілець, я на нього піднімалася і виступала перед гостями – читала вірші, співала пісні. Саме за це я вдячна своїм батькам – за те, що не сміялися з моїх прагнень, завжди були на моєму боці і поселили в мені любов та віру”, – розповідала Сніжана в інтерв’ю Clutch.

Сніжана Єгорова
Сніжана Єгорова

Зараз на рахунку Єгорової десятки ролей в кіно, театрі, проєктів на телебаченні за її участю, а ще вона відома публіці своїми доволі різкими і сміливими політичними висловлюваннями. Саме її позиція щодо нинішньої ситуації в країні стала причиною переїзду.

Чому Сніжана Єгорова переїхала до Туреччини

Про зміну місця проживання Сніжана Єгорова розповіла в інтерв’ю для “Суспільної думки“. Любов до Туреччини у зірки з’явилася під час роботи телеведучою, коли їй довелося провести в цій країні більше місяця у відрядженні. З того моменту вона регулярно відпочивала там з дітьми. Це літо не стало виключенням:

“У червні місяці ми сіли в літак, прилетіли до Туреччини, протягом цілого місяця тут відпочивали, після чого я повернулася в Київ і зрозуміла, що ситуація розгортається не в найкращому руслі, на мій погляд. В країні навертається серйозна політична криза, і, можливо, навіть воєнний конфлікт, тому я вирішила все ж таки зібратися з силами та знову повернутися в Туреччину. Я приїхала сюди для того, щоб писати свою третю книгу, яка має робочу назву “Страна У…битого народа”. Я розраховувала, що місяць-півтора тут побуду, а потім зрозуміла, що з задоволенням тут залишуся на зимівку”.

Сніжана Єгорова розповіла про переїзд до Туреччини
Сніжана Єгорова розповіла про переїзд до Туреччини

Схожі статті