48-річний Андрій Данилко показав, як виглядав 17 років тому: неординарний красень – мрія всіх жінок (ФОТО)

Андрій Данилко, більш відомий, як Вєрка Сердючка, рідко показує свої архівні фото. Втім, сьогодні його відвідало натхнення і він поділився кадром з минулого.

Його екстравагантну Вєрку після 2007 року знає не тільки вся Україна, а й вся Європа. Сердючка прибула на “Євробачення” і, зайнявши друге місце, прославилася на десятки років вперед. Свій шлях перевтілення у цього персонажа артист почав у 1993 році. Саме тоді народилася ідея показувати на сцені цю жінку.

Вєрка Сердючка на Atlas Weekend 2021
48-річний Андрій Данилко показав, як виглядав 17 років тому

Два роки знадобилося, аби Вєрці запропонували рекламний контракт. Прославитися зміг Андрій без допомоги інтернету чи піару. У 1995 він вже знявся для реклами “Приватбанку”.

Настільки вподобали українці Серюдчку, що у 2006 році з радістю подивилися “Пригоди Вєрки Сердючки”. Там розповідалася історія життя жіночки з народження. У цьому фільмі грає вже і сценічна мама – Інна Білоконь. Там артистка проводжає свою “доньку” до школи, гуляє з нею випускний та спостерігає за шаленим успіхом і славою дитини.

Саме кадром зі зйомок поділився Андрій Данилко в інстаграмі. Там у розкішній за мірками того часу беретці Вєрка знімається у дублі на вокзалі.

“2004”, – лаконічно підписав фото знаменитий артист.

Як насправді ставиться до свого персонажа Андрій Михайлович?

Вєрка, хоч і зробила Данилка шалено популярним, але вона не є відображенням справжньої індивідуальності чоловіка. Нахабність, різкий характер – це все не про Андрія Михайловича.

Вєрка Сердючка
48-річний Андрій Данилко показав, як виглядав 17 років тому

Втім, характер героїні анекдотів додали знайомі її творця. Колись поговорювали, що у Сердючку заклав артист риси та якості його першого кохання, а ім’я дісталося від прибиральниці, яка працювала у школі. До речі, навіть Вікіпедія про це пише.

Схожі статті