Назвала батьком своєї доньки, а потім виставила на посміх: чому Сергій Притула розсварився з Ольгою Фреймут

Колись Сергій Притула та Ольга Фреймут здавалися глядачам ідеальною парою. Втім, пристрасні взаємини швидко перетворилися у ненависть. Що саме сталося між колегами?

Ще 10 років тому Сергій Притула та Ольга Фреймут здавалися глядачам ідеальною парою. Вони навіть сварилися, як подружжя. Втім, надії на кохання між двома телеведучими швидко вщухли. За невідомих причин вони припинили співпрацювати, а згодом викреслили одне одного з життя — Фреймут негідним вчинком, а Притула вердиктом, який виніс після приниження.

Чому Сергій Притула розсварився з Ольгою Фреймут

Так, були часи, коли Ольга Фреймут публічно називала свого колегу Притулу батьком її первістка Злати. Чоловік також обожнював жартувати на цю тему. Партнери по студії були друзями по життю, але дружба швидко зруйнувалася через зраду зарозумілість білявки.

Сергій Притула та Оля Фреймут
Чому Сергій Притула розсварився з Ольгою Фреймут

Спочатку Фреймут без попередження покинула Сергія перед початком зйомок, чим поставила його у дуже незручне становище. Зірка пробачив їй це, але стосунки вже не були такими міцними, як раніше. А через декілька років телеведучий записав відео привітання для журналістики, яке вона оприлюднила у себе на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Ролик мав романтичний характер. Сергій не міг витримати той факт, що його виставили на посміх. Знаменитість стверджує, що Ольга навмисне обрізала та змонтували його відео таким чином, щоб склалося враження, ніби то він закоханий в неї по вуха.

Цікаво, що телеведуча не впускає жодного шансу пригадати про Сергія та зачепити його через екран, а він лише дає зрозуміти, що не зацікавлений навіть у такого роду діалогах. В останніх своїх інтерв’ю він сам здивувався тому, як часто Фреймут згадує його у розмові з журналістами.

Схожі статті