Тіна Кароль перекроїла обличчя: змінила форму очей і накачала модні губи – вилита Барбі, а не наша Таня (ФОТО)

Тіна Кароль поділилася у своєму особистому блозі жартівливим фото, на якому поп-діву практично не впізнати. Щоб побачити фото — читайте матеріал далі.

Тіна Кароль під час інтерв’ю Каті Осадчій для “Світського життя” зізнавалася, що вона не любить вести соціальні мережі й взагалі виставляти своє життя напоказ. Тим не менш за особистим блогом виконавиці слідкують майже 4 мільйони користувачів мережі.

Однак часов артистка публікує доволі смішні та цікаві фото та відео. Одну з таких також не залишилася без прихильності фанатів Тіни.

На знімку Кароль скористувалася масками з Інстаграму, за якою співачку артистку практично не впізнати — фільтр зробив її губи набагато більшими, ніж вона має насправді, а також змінив колір та розмір очей.

Фанатам поп-діви настільки оцінили знімок, оскільки вони опублікували його у фан-акаунті зірки. Дійсно подібний контент не характерний для Тіни, тож не дивно, що відео привернуло увагу.

Тіна Кароль вийшла до фанатів з жирним волоссям
Тіна Кароль

Нагадаємо, що останнім часом Тіна Кароль активно працює над зміною свого іміджу, який став для неї вартісною родзинкою. Зараз артистку впізнають за жіночними сукнями та яскравою губною помадою. Проте виконавиця зізнавалася, що хоче спробувати щось більш провокативне та цікаве як в образі, так і на сцені.

Про те говорять її останні пісні, наприклад, “Скандал”, які дещо відрізняються від попереднього репертуару Тіни. Окрім того, поп-діва активно веде соціальні мережі та з’являється у різних шоу в якості телеведучої.

Проте головною загадкою для виконавиці залишається її особисте життя — після смерті чоловіка Євгена Огіра у 2013 році, Кароль взагалі перестала говорити відкрито про своє особисте життя. Звісно, таке рішення породжує безліч слухів, проте Кароль все рівно на них не зважає.

Схожі статті