Народили від таємних чоловіків: Надія Матвєєва, Слава Фролова та ще 3 зірки, які роблять вигляд, що самотні

За особистим життям зірок спостерігають мільйони телеглядачів. Але цього разу хочемо поговорити про жінок, які тримають своїх обранців у таємниці - детальніше читайте у матеріалі.

Надія Матвєєва

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва

53-річна зірка “СТБ” Надія Матвєєва — щаслива мама 27-річного сина. Його жінка народила від першого чоловіка, з яким зустрілася ще у студентські роки. Однак зі своїм обранцем майбутня телеведуча прожила усього сім років — стосунки закінчилися розлученням. Надія зізнавалася, що самостійно виховувати дитину було непросто, проте зберегти відносини було практично неможливо. Зараз зірка зізнається, часом почуває себе самотньою, однак все рівно нічого не розповідає про особистість свого екс-чоловіка, а також нові романи.

Слава Фролова

Слава Фролова
Слава Фролова

Зірка “Х-фактору” — щаслива мама двох діток. Художниця та телеведуча виховує сина та доньку і зізнається, що надзвичайно щаслива бути мамою. При цьому прихильники Слави нічого не знають про її чоловіка — загадкова жінка навідріз відмовляється коментувати цю тему. Для Слави як для творчої особистості важливо, щоб прихильників цікавила виключно її творчість.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко з дочкою від першого шлюбу
Тоня Матвієнко з дочкою від першого шлюбу

Співачка Тоня Матвієнко вперше стала мамою у зовсім юному віці — донька легендарної Ніни Матвієнко завагітніла, коли їй виповнилося усього 16 років. Про батька своєї страшої доньки красуня не любить розповідати. З ним Тоня прожила 10 років у шлюбі, однак після розлучення колишні навіть не вітаються один з одним.

Наталія Холоденко

Наталія Холоденко на інтерв'ю
Наталія Холоденко 

Зірковий психолог Наталія Холоденко також щаслива мама двох дітей — щоправда в них різні батьки. При цьому прихильники знаменитості абсолютно нічого не знають бодай про одного з них. Наталія говорити особисте на широкий загал, єдина жінка зізналася, що зараз вона вдруге одружена та надзвичайно щаслива.

Схожі статті