40-річна Тоня Матвієнко фліртує одразу з кількома чоловіками: відповіла Мірзояну на його побачення з колишньою

Відома українська співачка та спадкоємиця Ніни Матвієнко Тоня здивувала шанувальників виступом перед військовими. Як це було, дізнайтеся детальніше у нашій статті.

Спадкоємиця легендарної української співачки Ніни Матвієнко Антоніна зустріла кохання всього свого життя на проєкті “Голос країни”. На той час Арсен Мірзоян був одружений, але це не завадило закоханим піти назустріч одне одному. Чоловік залишив сім’ю і усе нажите майно, та пішов до нової обраниці без копійки у кишені. Тривалий час пара мала великі фінансові проблеми, але Ніна Митрофанівна прийшла на поміч до молодих і надала їм житло.

Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян та їхня дочка Ніна
Тоня Матвієнко фліртує одразу з декількома чоловіками

Тоня Матвієнко фліртує одразу з декількома чоловіками

Звісно, Арсен бачиться зі своїми спадкоємцями і їздить до минулої сім’ї, адже любить своїх дітей. Тоня ставиться до цього з розумінням. Варто відмітити, що зараз кар’єра обох артистів на підйомі. Мірзоян активно дає концерти, Матвієнко також не пасе задніх.

Наприклад, нещодавно вона виступила перед військовими на кордоні України. Про це стало відомо з відеоролику, який вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Під час міні-концерту вона навіть пофліртувати з декількома чоловіками.

Цікаво, чи ревнує благовірний Тоні її під час подібних витівок. Навіть якщо так, то шанувальники артистів ніколи про це не дізнається. Тим паче, що сім’я взагалі уникайте будь-яких скандалів і захищає одне одного до останнього.

Варто відмітити, що користувачі мережі позитивно відреагували на опублікований відеоролик. Співачку почали розхвалювати, за те що вона приділила свою увагу захисникам України та зробила їм приємний сюрприз.

Схожі статті