Хто з учасників усіх сезонів “Зважені та щасливі” знову набрав зайву вагу після фіналу: фото тоді і зараз

Шоу "Зважені та щасливі" змінило життя багатьох його учасників. Більшість змогли взяти себе в руки і скинути зайві кілограми, однак деякі після завершення проєкту знову набрали зайву вагу.

Під час участі в “Зважених та щасливих” учасників змушують тренуватися і слідкувати за харчуванням група спеціалістів, однак поза шоу вони залишаються наодинці з собою, і не усім вдається самотужки підтримувати здоровий образ життя.

Микола Ворошнов

Переможець 1 сезону показав феноменальний результат, скинувши 85 кілограмів. Микола на очах у мільйонів глядачів перетворився з невпевненого в собі хлопця у справжнього красеня. Це змінило багато чого. Після проєкту Ворошнов працював тренером по хокею в Канаді, а у 2015 повернувся до України, щоб захищати Батьківщину.

Переможці всіх сезонів шоу Зважені та щасливі: Микола Ворошнов
Переможці всіх сезонів шоу Зважені та щасливі: Микола Ворошнов

На передовій вочевидь ні про який режим та правильний раціон мови не йде. Так чоловік поступово почав втрачати форму і знову набрав велику вагу. Через 8 років після перемоги в шоу Микола знову став учасником, проте здобути раніше досягнутих результатів йому не вдалося.

Марта Карпенко і Андрій Марнауз

Ці учасники прийшли на “Зважені та щасливі” окремо одне від одного, та вже під час зйомок між ними зародилися почуття. Андрій переможцем домашнього схуднення, скинувши 80 кг, а Марта позбавилася зайвих 54 кг, однак вага до них повернулася через стрес важкі пологи і хворобу дитини.

Подружжю дали другий шанс, тож вони повернулися на 7 сезон проєкту. Зараз Марнаузи виглядають чудово.

Марта Карпенко і Андрій Марнауз зі Зважених та щасливих повторно брали участь у проєкті
Марта Карпенко і Андрій Марнауз зі Зважених та щасливих повторно брали участь у проєкті

Сергій Чопик

Батюшка Сергій Чопик, учасник 4 сезону, на момент фіналу був у вазі 111 кг, проте за 5 років він набрав 100 кг. Після закінчення “Зважених” чоловік правильно харчувався і тренувався, допоки все не перекреслило ДТП:

“Ми з сином потрапили в автомобільну аварію, я 3-4 місяці не виходив з лікарні. Просто лежав, не рухався. Було поламано 6 ребер, руки, забої грудної клітини. Люди, які бачили, були впевнені, що живих там не залишилося”.

Сергій Чопик зі Зважені та щасливі після проєкту набрав скинуті кіло назад
Сергій Чопик зі Зважені та щасливі після проєкту набрав скинуті кіло назад

Схожі статті