|
15.12.2021 10:17

Хто з учасників усіх сезонів “Зважені та щасливі” знову набрав зайву вагу після фіналу: фото тоді і зараз

Шоу "Зважені та щасливі" змінило життя багатьох його учасників. Більшість змогли взяти себе в руки і скинути зайві кілограми, однак деякі після завершення проєкту знову набрали зайву вагу.

Під час участі в “Зважених та щасливих” учасників змушують тренуватися і слідкувати за харчуванням група спеціалістів, однак поза шоу вони залишаються наодинці з собою, і не усім вдається самотужки підтримувати здоровий образ життя.

Микола Ворошнов

Переможець 1 сезону показав феноменальний результат, скинувши 85 кілограмів. Микола на очах у мільйонів глядачів перетворився з невпевненого в собі хлопця у справжнього красеня. Це змінило багато чого. Після проєкту Ворошнов працював тренером по хокею в Канаді, а у 2015 повернувся до України, щоб захищати Батьківщину.

Переможці всіх сезонів шоу Зважені та щасливі: Микола Ворошнов

На передовій вочевидь ні про який режим та правильний раціон мови не йде. Так чоловік поступово почав втрачати форму і знову набрав велику вагу. Через 8 років після перемоги в шоу Микола знову став учасником, проте здобути раніше досягнутих результатів йому не вдалося.

Марта Карпенко і Андрій Марнауз

Ці учасники прийшли на “Зважені та щасливі” окремо одне від одного, та вже під час зйомок між ними зародилися почуття. Андрій переможцем домашнього схуднення, скинувши 80 кг, а Марта позбавилася зайвих 54 кг, однак вага до них повернулася через стрес важкі пологи і хворобу дитини.

Подружжю дали другий шанс, тож вони повернулися на 7 сезон проєкту. Зараз Марнаузи виглядають чудово.

Марта Карпенко і Андрій Марнауз зі Зважених та щасливих повторно брали участь у проєкті

Сергій Чопик

Батюшка Сергій Чопик, учасник 4 сезону, на момент фіналу був у вазі 111 кг, проте за 5 років він набрав 100 кг. Після закінчення “Зважених” чоловік правильно харчувався і тренувався, допоки все не перекреслило ДТП:

“Ми з сином потрапили в автомобільну аварію, я 3-4 місяці не виходив з лікарні. Просто лежав, не рухався. Було поламано 6 ребер, руки, забої грудної клітини. Люди, які бачили, були впевнені, що живих там не залишилося”.

Сергій Чопик зі Зважені та щасливі після проєкту набрав скинуті кіло назад