Тоня Матвієнко чи Анна Мірзоян: хто з дружин Арсена заслужив всі компліменти та перевершив суперницю стилем

У мережі часто протиставляють двох дружин Арсена Мірзояна: Тоню і Анну. Обидві ведуть сторінки У соціальних мережах, тож дізнаймось, хто ж збирає від підписників більше компліментів.

Арсен Мірзоян до того, як зустрівся з Тонею Матвієнко, вже тривалий час був у шлюбі. З колишньою, з Анною, він має двох синів. Хлопці після розлучення батьків лишилися з мамою у Запоріжжі.

Тривалий час, після того, як знаменитість полишила обраницю, Тоні закидали, що вона – розлучниця. Втім, донька Ніни Матвієнко мужньо витримала випробування.

Арсен Мірзоян вперше вивів на сцену донечку Ніну
Тоня Матвієнко чи Анна Мірзоян: хто з дружин Арсена заслужив всі компліменти

Зараз у мережі з’являється багато матеріалів із заголовками про як світлини Анни перевершили Тоніни. І дійсно, хто з жінок може здобути більше компліментів?

В Інстаграмі за життям Матвієнко-молодшої стежить понад 90 тисяч прихильників. В Анни набагато менше – 2600. Тим не менш, обидві красуні отримують чимало компліментарних коментарів

Для екс-дружини Мірзояна більш звично і зручно носити спортивний стиль. Вона хореографиня і звикла багато рухатися.

  • “Сонячна”
  • “Красота”
  • “Красуня”

Найбільшу кількість коментарів, аж 40, набрала світлина Анни, де вона позує з сином. Прихильники звернули увагу на те, як чудово виглядає сімейство.

Цікаво, що Тоня Матвієнко, хоч і має в десятки разів більше підписників, серед її коментаторів нерідко бувають хейтери. Намагаються зачепити артистку за її зовнішній вигляд. Та все одно добро перемагає і багато фанатів пишуть приємні речі:

  • “Тонічка, виглядаєш шикарно, а яке волосся!”
  • “Як завжди, ти така гарна, чудова і позитивна!!!! Гарна пара”

На цій світлині оцінили розкішну сукню:

  • “Щоб така завжди ходила!”
  • “Боже, яка!!!!! Яка солоденька і шикарна!!”
  • “Яка красуня!”

Тож, якщо придивитися, до обох дружин, колишньої і теперішньої, підписники у своїй більшості ставляться прихильно та не скупляться на компліменти. Анні пощастило більше, адже вона, як непублічна персона, не зазнає хейту і негативу у мережі. Тоня ж тримає, так би мовити удар, і не звертає уваги на негативщиків.

Схожі статті