47-річна Таюне показала круглий живіт: Олег Винник і його бек-вокалістка пішли зі сцени через вагітність?

Про те, що Олег Винник одружений на власній бек-вокалістці вже знає уся країна. Поступово життя артиста припиняє бути приватним, хоча він порівняно довго уміло приховував особисте.

Правда про стосунки Олега Винника та його бек-вокалістки Таюне вийшла назовні не одразу. Тривалий час шанувальниці музиканта були впевнені, що його серце вільне і вони можуть на нього претендувати. Втім, інформація про його шлюб та сина, який знаходиться у Німеччині поступово заповнила інтернет-простір, журналісти змогли докопатися до правди, яка чарівним чином виявилася привабливою для фан-бази Олега.

Таємна дружина Олега Винника Таюне показала вагітний живіт: у повелителя вовчиць з’явиться вовченя

Тим не менш, зірка все одно намагається відокремлювати публічне від особистого і не розповідає журналістам жодної деталі його життя поза сценою. Таюне притримуються позиції свого чоловіка і також не видає ніяких секретів.

Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram презентацію нової пісні “Подруга”. Цікаво, що у кадрі вона постала, обіймаючи власний живіт. Через це склалося враження, ніби він доволі великий.

Деякі користувачі мережі вирішили, що це пов’язано з вагітністю і дали про це знати у коментарях.

Таюне показала круглий живіт

Варто відмітити, Олег Винник пішов на час зі сцени. Артист пояснив це поганим станом здоров’я. Але що цікаво — Таюне рідко з’являлася поруч зі співаком, і супроводжувала його тільки на великих виступах. Фанати навіть побоювалися, що вокалістка покине головного вовка країни. Цілком імовірно, що Олег дійсно погано почувається, але не варто відкидати версії про щодо того, що парі необхідний час для вирішення сімейних питань.

Схожі статті