Фіналіст Холостячки-2 Діма Шевченко розповів про стосунки зі Златою Огнєвіч: “Впевнений, що мені скажуть “так”

Фіналіст Холостячки-2 Діма Шевченко завершив стосунки зі Златою Огнєвіч і знайшов своє кохання. Та чи залишився у них шанс на романтичні стосунки?

Після того, як Злата Огнєвіч попрощалася зі своїм фаворитом Дмитром Шевченко та надала перевагу бізнесмену Андрію Задворному, який незабаром покинув її, аудиторія не покидала надії, що пара возз’єднається у реальному житті.

Але екс-фіналіст реаліті-шоу вразив публіку зізнанням: закохався в іншу і перебуває у стосунках. Втім, свого спілкування з колишньою холостячкою він не припинив. Журналісти програми  “Неймовірна правда про зірок”  взяли у нього ексклюзивне інтерв’ю, під час якого дізналися усі деталі.

Діма Шевченко розповів про стосунки зі Златою Огнєвіч

Так, у розмові з пресою Дмитро Шевченко дав зрозуміти, що вірив у майбутнє зі співачкою. Але тепер в неї немає шансів. Він обрав іншу, а зі Златою планує лише дружити. Таким чином героїня опинилася у цілковитій френдзоні.

Фіналіст Холостячки-2 Дмитро Шевченко знайшов нове кохання після Злати Огнєвіч
Діма Шевченко розповів про стосунки зі Златою Огнєвіч

“Вона вміє дружити. Я вірю в дружбу між чоловіком та жінкою. Нічого, крім дружби, бути не може. Перед фінальною церемонією я був впевнений, що мені скажуть “так”, – розповів Дмитро.

Злата Огнєвіч відмовила Дмитру Шевченко у фіналі Холостячки-2
Діма Шевченко розповів про стосунки зі Златою Огнєвіч

Журналістка спробувала дізнатися про його ставлення до зрад, щоб глядач краще зрозумів мотивацію Дмитра Шевченка і дізнався, чи є у Злати шанс підкорити його серце, навіть якщо він не самотній. Але Шевченко відповів досить категорично. Дмитро розповів, чи зустрічався він колись із двома дівчатами одночасно.

“Не було. Якщо будуєш стосунки, то це має бути одна людина. Це подвійна гра, ти сам зраджуєш собі”, — каже учасник реаліті.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.