45-річний Максим Галкін засвітив Галкіна-молодшого, який народився не від Пугачової: був у тіні Лізи та Гаррі

Виявляється, у відомого гумориста Максима Галкіна є нащадок, який виявився абсолютною його копією. Як виглядає хлопчик і звідки він взявся, дізнайтеся у нашій статті.

Відомий російський шоумен Максим Галкін з великим задоволенням спілкуються з дітьми. Останнім часом майже уся його діяльність присвячена маленьким талантам, яких він показує у своїй передачі на телебаченні та у власному мікроблозі. Втім, є діти, яких він охороняє від публічності, і це не двійнята Ліза та Гаррі Галкіни, які народилися у шлюбі з Аллою Пугачовою. Мова йде про члена сім’ї Максима — його племінника.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін засвітив Галкіна-молодшого, який народився не від Пугачової

Максим Галкін засвітив Галкіна-молодшого, який народився не від Пугачової

Фотографія зірки у компанії маленького родича наробила багато гаміру, і не просто так.

Максим Галкін засвітив Галкіна-молодшого, який народився не від Пугачової. Племінник гумориста стоїть зкраю зліва

Так, на світлині, яка з’явилася на особистій сторінці Юлії Проскурякової в соціальній мережі Інстаграм і швидко поширилася мережею гуморист постав у компанії родичів та друзів, серед яких опинився його рідний брат з сином Григорієм. Неймовірно, але хлопчик — повна копія свого зіркового дядька. Важко уявити, який фокус створили гени, але ті, хто мріяв повернути Галкіну його юність, адже шоумен був неймовірним красенем, тепер можуть насолоджуватися, адже їхня мрія збулася.

До речі, рідний брат знаменитості Дмитро Галкін старший за Максима на 12 років. У нього є троє дітей – Григорій та Аліна, які народжені у нинішньому шлюбі, та син Микита від попередніх стосунків. Родина живе заможно, але зайвий раз не світиться перед журналістами.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.