Оля Цибульська більше не приховує почуттів до Дзідзьо: палко вподобала “кума”, коли той розлучився зі Славією

Чутки про роман між співачкою Ольгою Цибульською та Дзідзьо ходять вже давно - артисти товаришують ще з початку своєї кар'єри й постійно підтримують один одного.

Про роман Олі Цибульської та Михайла Хоми, відомого як Дзідзьо, чутки почали ходити вже давно. Жоден з них ніколи не натякав на почуття один до одного, проте артисти проводили багато часу разом і навіть випустили декілька треків. До того ж і Оля, і Михайло не часто говорять про своє особисте життя під час інтерв’ю та на публіку, тож їхнім прихильникам доводиться лише робити припущення та здогадки.

Особливо чутки про кохання Цибульської та Дзідзьо загострилися цього року, коли музикант заявив про розлучення з дружиною – співачкою Славією. У мережі в сторону Олі відразу посипалися звинувачення в тому, що вона розлучниця. Але сама співачка намагалася не зважати на подібні коментарі.

Оля Цибульська вирішила поставити крапку в історії батьківства Дзідзьо
Оля Цибульська більше не приховує почуттів до Дзідзьо

Хоча Цибульська не розповідає подробиць особистого життя, відомо, що вона одружена. А в січні 2015-го зірка подарувала коханому сина Нестора. Хоча артистка не називає імені чоловіка, Оля зізналася, що знайома з ним ще зі школи – просто він не хоче бути публічною особою.

З Дзідзьо виконавицю пов’язує міцна дружба, яка триває вже багато років. Це стало зрозуміло, коли Цибульська нещодавно привітала свого товариша з днем народження. На знімку артисти ще зовсім юні, скоріш за все це фото зроблене на початку їхньої кар’єри.

Ще один цікавий факт – Оля та Михайло куми. Вони хрестили сина їхньої знайомої Надії. Самі артисти завжди говорять, що їх пов’язує лише дружба та робочі відносини. Дзідзьо підкреслює, що вважає Цибульську надзвичайно професійною артисткою й обожнює працювати разом з нею.

Схожі статті