59-річний Григорій Лепс розлучається з дружиною після 20 років у шлюбі: кому дістануться шалені статки артиста

Відомий російський співак Григорій Лепс розлучається з дружиною після 20 років шлюбу. Точку у їхніх стосунках поставила саме обраниця музиканта Анна Шапликова.

Григорій Лепс і Анна Шапликова вирішили розійтися тихо і без інтриг. Ділити майно та публічно з’ясосувати відносини пара не збирається, а всі точки над “і” будуть розставлені в суді. У подружжя залишилося троє дітей – 19-річна Єва, 14-річна Ніколь та 11-річний Іван. Також в артиста є старша донька Інга від першого шлюбу.

Діти Григорія Лепса і Анни Шапликової
Діти Григорія Лепса і Анни Шапликової

З майбутньою дружиною співак познайомився у 2000-му. Анна – балерина з балету Лайми Вайкуле.Через два роки вони зареєстрували шлюб і в публічному полі демонстрували сімейну ідилію, не виносячи бруд з хати. З якої причини Шапликова вирішила піти від Григорія – загадка, адже ще нещодавно він в інтерв’ю зізнавався, що вмовляє кохану завести четверту спільну дитину.

Що дістанеться дружині Лепса після розлучення

Відомо, що Григорій – співвласник ювелірного дому, бренда оптики та ресторану. Під його іменем функціонує продюсерський центр. За даними Forbes, в минулому році музикант заробив 2,2 мільйони доларів. Крім того, Лепс володіє квартирою в Москві площею близько 80 квадратних метрів, двома маєтками за містом. Також подейкують, що зірка має нерухомість в Італії, яку він придбав після продажу будинку в Таїланді.

На Анну Шапликову записана ще одна елітна квартира в центрі російської столиці площею в 300 квадратів.

Дружина Григорія Лепса подала на розлучення
Дружина Григорія Лепса подала на розлучення

Представники екс-пари запевняють, що усі фінансові питання вони вирішили мирно і продовжують жити у звичному режимі. Зараз 59-річний Григорій Лепс зайнятий концертами, гастролями і новорічними корпоративами, а колишня дружина насолоджується відпочинком в теплих краях.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.