Холостячка Ксенія Мішина розповіла, в яке телешоу її взяли не за талант, а за зовнішність: “Я розплакалася”

Відома українська акторка та головна героїня першої "Холостячки" Ксенія Мішина розповіла, як одного разу пройшла кастинг на телепроєкт лиша завдяки привабливій зовнішності.

Біографія Ксенії Мішиної бере свій початок 18 червня 1989 року у Севастополі. Мама зірки працювала бухгалтером, тато займався програмуванням. Довгий час Ксюша не знала, з чим хоче пов’язати життя, а її шлях до акторства був нелегким, тим більше, що після закінчення школи батьки наполягли на тому, щоб донька отримала економічну освіту.

Дуже швидко Мішина зрозуміла, що ця професія не для неї, хоча диплом все ж таки отримала. Паралельно підробляла аніматором, агентом з нерухомості, офіціанткою, поки не зрозуміла – має ризикнути і спробувати наблизитися до своєї мрії.

“Приїхавши до Києва, я одразу вирішую вступати у Карпенка-Карого, тільки на телеведучу. На той момент я ще не вірила, що така неймовірна професія, як акторка, може коли-небудь мені належати”, – згадує Ксенія.

Ксенія Мішина
Біографія Ксенії Мішиної

За рік до вступних екзаменів вона пройшла курси телеведучих в інтершколі, який їй вистачило, щоб зрозуміти, що це знову те не, що їй потрібно:

“Сидячи за партою і слухаючи лекції про те, як стати ведучою новин, я прийняла своє друге сміливе рішення – я буду актрисою і ніяких компромісів. Я поїхала в Карпенка і дізналася, що університет набирає групи для підготовки до вступу. Тривають вони як раз рік, там тобі допомагають визначитися і з програмою для вступних, і трохи зі сценічною промовою. Записуюся негайно. Паралельно я дізнаюся про кастинг на талант-шоу “Україна сльозам не вірить” і йду туди”.

Учасники проєкту мали робити все – співати, танцювати, грати, але Мішина не вміла  нічого. Кастингували кандидатів Костянтин Меладзе і Наталя Андрейченко. Продюсер сказав Ксюші почати з пісні, але одразу ж її зупинив:

“Так, це було ганебно і мені про це сказали, причому доволі перебільшено (тепер розумію чому, зйомки кастингу). Всередині я стиснулася і відчула себе справжньою нікчемою”.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина пригадала, як її розкритикував Меладзе

На танець Мішиної реакція була така ж, а от сценка суддям сподобалася:

“Потім я вийшла на край сцени для оголошення результату, де мене теж довго поливали, але в результаті сказали, що я красива і я стаю учасницею шоу! Я стояла ошелешена… Що? Красива? Я реально не знала, що настільки. Пішовши за завісу після всього цього сорому, я дико розплакалася”.

За словами Ксюші, тоді вона зрозуміла, якою силою володіє краса, але водночас з цим твердо вирішила, що на шляху до мрії розвиватиме талант та підкорюватиме усіх своїм професіоналізмом.

Схожі статті