Улюблениця Костянтина Меладзе Надія Мейхер відмовилася від косметики: як виглядає артистка у природній красі

Екс-віагрянка Надія Мейхер поділилася новою фотографією в особистому блозі, на якій позувала без макіяжу та фотошопу. Щоб побачити природню красу співачки - читайте далі.

39-річна Надія Мейхер завжди вважалася справжньою улюбленицею Костянтина Меладзе. Брюнетка з ВІА Гри найдовше протримала у колективі – до того ж вона разом із Альоною Вінницькою сформувала перший склад групи, а потім і “золотий” разом із Анною Сєдоковою та Вірою Брежнєвою.

До того ж Надія – єдина учасниця, якій суворий продюсер дозволив повернутися в групу після вагітності. І навіть двічі, а не один раз. Навіть Анні Сєдоковій Меладзе відмовив у продовженні співпраці після того, як вона народила першу дитину, хоча саме її вокал і досі вважають найбільш впізнаваним для “ВІА Гри”.

Надія Мейхер і Костянтин Меладзе
Надія Мейхер і Костянтин Меладзе

Після того, як Мейхер остаточно залишила “ВІА Гру” в минулому, артистка почала активно розвиватися в різних сферах – вона випустила декілька сольних композицій, була телеведучою, знялася у кіно та навіть відкрила власний бренд одягу.

Не забуває зірка й про соціальні мережі, в яких щодня ділиться зі своїми прихильниками новинами свого життя, роботи та усім, що Надії до душі. Останнім часом особливий акцент знаменитість робить на фотографіями “без прикрас” – Мейхер не соромиться показувати своє обличчя без фотошопу, макіяжу та додаткових фільтрів.

Надія Мейхер відмовилася від косметики
Надія Мейхер відмовилася від косметики

“Бути собою – це цілий ряд не лише якостей людини, а й її цінностей на сьогоднішній день. Благо є багато можливостей дізнатися і про себе, і про своє призначення. Головне – шукати”, – поділилася співачка зі своїми підписниками, опублікувавши нове фото, на якому вона позує в натуральній красі.

Користувачі мережі не лише розділили думки Мейхер, а відзначили, що 39-річна виконавиця виглядає просто чудово:

  • “Краса та мудрість. Рідкісне поєднання в одній людині”;
  • “Без наявних ознак зірковості. Ви чудова та дуже навіть людяна”;
  • “Дивовижна красуня”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті