55-річний Віктор Павлік вперше показав на одному фото старшого і молодшого синів та онука: всі на одне обличчя

Народний артист України Віктор Павлік відволікся від постійних розбірок нинішньої і колишньої дружин та зачарував мережу сімейним фото зі своїми двома синами і онуком.

Віктор Павлік у свої 55 проживає другу молодість. Його концертна директорка і дружина Катерина Репяхова у червні 2021-го народила сина Михайла, який знову зробив співака молодим татусем. Він насолоджується кожним моментом поряд з Михасиком, активно про нього турбується, допомагає коханій.

Днями зіркова пара влаштувала вечірку з нагоди святкування півріччя хлопчика і зібрали поруч найрідніших. Завітали на свято і старший спадкоємець Віктора Павліка Олександр зі своїм сином Давидом. Співак опублікував спільне фото з хлопцями на особистій сторінці в Інстаграмі.

Також цією світлиною поділився і 37-річний Олександр, який написав: “Ось і покоління! Мишані піврочку, ростемо далі”.

Віктор Павлік показав разом двох синів і онука
Віктор Павлік показав разом двох синів і онука

Єдина донька Павліка Христина на вечірці не була присутньою, але привітала сімейство в мережі:

“Ніби ще такий маленький, але вже аж цілих пів року. Нехай кожного дня радує своєю чарівною усмішкою Катю і тата, нехай росте самий здоровенький”.

Донька Віктора Павліка привітала артиста і його дружину Репяхову з півріччям сина
Донька Віктора Павліка привітала артиста і його дружину Репяхову з півріччям сина

Зауважимо, що у Віктора Павліка був ще один син від третьої дружини Лариси Созаєвої Павло. В 2020-му хлопець помер від раку кісток у віці 21 року. Через цю трагедію артист відмінив весілля з Катериною Репяховою, яке вони планували зіграти влітку, проте офіційно пара вже розписана.

Репяхова шкодує, що вибачалася перед покійним сином співака Павлом і його мамою
Колишня родина Віктора Павліка та його нова дружина Катерина Репяхова

На тлі того, що сталося, екс-дружина зірки почала публічно звинувачувати його нову обраницю в тому, що витягла чоловіка з сім’ї. І якщо спочатку Репяхова мовчала, то нещодавно вона подала позов до суду на Лору, маючи на меті припинити постійне публічне поливання нею брудом новоствореної родини, і її особисто зокрема.

Схожі статті