40-річна Лілія Ребрик показала чоловіка, з яким просинається частіше, ніж з Андрієм Диким: більше, ніж колега

Популярна українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик вже не перший рік живе у шлюбі з хореографом Андрієм Диким, але просинається частіше з іншим чоловіком.

Публіка знає Лілію Ребрик, справжнє ім’я якої Ліліана Тодорюк, як акторку театру і кіно, танцівницю, телеведучу. Її фільмографія налічує десятки ролей, а особисте життя знаменитості розгорталося на очах у всієї країни. У 2011-му героїня статті стала учасницею шоу “Танці з зірками”, де зустріла свого майбутнього чоловіка Андрія Дикого. Він був її партнером на паркеті.

Як артистка розповідала пізніше, іскри і кохання з першого погляду не було. Вони просто відчували, ніби знайомі одне з одним багато років. Лілія запевняла Андрія, що вміє дружити з чоловіками, а він у відповідь на це заявив, що дружити з нею не збирається. І хоча Ребрик цього не очікувала, але після останнього ефіру раптом розплакалася в гримерці, бо не розуміла – а що далі.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий
Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Той вечір назавжди змінив їхнє життя. Кілька годин вони просиділи в ресторані, дивлячись одне на одного майже мовчки, і вже більше ніколи не розлучалися. Причому на той момент вони обидва були невільними від інших стосунків, однак полишили обранців заради нового кохання.

За 10 років у шлюбі Лілія і Андрій двічі стали батьками донечок Діани і Поліни. Зірка встигає не лише слідкувати за домашнім затишком, приділяти увагу коханому та турбуватися про дітей, а ще й ледь не кожен день виходити в ранкові ефіри шоу “Ранок з Україною”. Вже два роки поспіль Ребрик просинається не з Диким, а зі співведучим Анатолієм Анатолічем, разом з яким також пробуджує українців.

Лілія Ребрик щоранку просинається з Анатолієм Анатолічем
Лілія Ребрик щоранку просинається з Анатолієм Анатолічем

Втім, напружений графік і постійне перебування в компанії з іншим чоловіком не похитнуло шлюб Лілії та Андрія, тож їх цілком можна назвати однією з найзразковіших пар українського шоу-бізнесу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.