19-річний переможець “Голосу” Роман Сасанчин розповів, як батьки відреагували на незаплановану вагітність коханої

Двічі переможець вокального шоу "Голос країни" 19-річний Роман Сасанчин вперше розповів про реакцію батьків на незаплановану вагітність його коханої.

Роман Сасанчин – талановитий молодий співак, який у свої 19 років встиг здобути дві перемоги на “Голосі країни”, обзавестися власною квартирою в Києві, одружитися і майже стати татом. Дружина хлопця Іванна знаходиться вже на дев’ятому місяці вагітності, а народжуватиме наприкінці грудня.

Новину про поповнення в родині пара повідомила влітку, згодом після чого вони розсекретили стать майбутньої дитини – у них буде дівчинка. Квапитися зі створенням родини Рома та Іванка не збиралися, але доля все вирішила за них. Справа в тому, що обраниця Сасанчина має певні гормональні проблеми, через що ймовірність завагітніти так швидко була вкрай низькою. Лікар попереджав, що на це можуть піти роки, тож коли на тесті закохані побачили дві смужки, анітрохи не вагалися, чи залишати малюка.

Вагітна наречена Романа Сасанчина не дотримується забобонів
Вагітна дружина Романа Сасанчина

Як не дивно, та живуть молодята зараз не у виграній в “Голосі” квартирі в Києві, а поблизу Тернополя в орендованій оселі. До столиці вони планують перебратися, коли доньці буде 3-4 місяці – якраз тоді завершиться ремонт.

У своєму блозі Іванна одного разу розповідала про стосунки зі свекрухою і свекром та зізналася, що до особистого знайомства батьки Романа сприймали її не дуже позитивно, оскільки думали, що вона виглядає старою. У них 4 роки різниці у віці. Але це змінилося, коли вони нарешті вперше побачилися. А в інтерв’ю для програми “ЖВЛ” Сасанчин пригадав, як мама і тато сприйняли новину про незаплановане поповнення:

“Мама так зрадила була, що це просто… Каже: “Буде третя Ромашечка”. В тата трохи інша реакція була, каже: “Ну що, молодець, сину”.

Як батьки Романа Сасанчина відреагували на те, що він скоро стане татом

Схожі статті