59-річний Ігор Кондратюк пояснив, чому ховає дружину: до рівня знаменитості жінка продюсера поки що не доросла

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк намагається повністю відгородити свою дружину від публічності. Чому він прийняв таке рішення, дізнайтеся у нашій статті.

Ще 20 років тому відомий український продюсер Ігор Кондратюк залюбки показував свою дружину, дозволяв їй давати інтерв’ю журналістам і в цілому хизувався своєю родиною. Втім, його позиція раптово змінилася і кадри з сім’єю стали рідким задоволенням для фанатів зірки. Виявляється, це сталося через зміну принципів продюсера.

Ігор Кондратюк нарешті пояснив, чому не дозволяє знімати свою дружину

Ігор Кондратюк нарешті пояснив, чому не дозволяє знімати свою дружину

Так, преса не втрималася та вирішила дізнатися, що ж підштовхнуло Ігоря Кондратюка ховати благовірну від журналістів. Продюсер мав чітку позицію, тому пояснення також були доволі лаконічними. За думкою зірки, його дружина не може бути публічною персоною, так як ніколи цього не хотіла і нічого для цього не зробила.

Ігор Кондратюк нарешті пояснив, чому не дозволяє знімати свою дружину

Жінка за освітою фінансист і точно не збиралася світитися на телебаченні. Дружина Ігоря Кондратюка не хоче бути публічною персоною, і продюсер це бажання поважає

“Просто це її вибір, я поважаю свою дружину… Вона фінансовий директор, іноді навіть без, так би мовити, посади. Вона займається нашими фінансами – від бухгалтерії фірм та приватного підприємства, фірм наших та наших ФОП до просто бюджету сім’ї”, – зізнався Кондратюк.

Тобто, жінка займається і бізнесом, і домашнім господарством та бюджетом сім’ї. Варто відмітити, що слова її чоловіка ніяк не псує стосунки в сім’ї. За словами Ігоря, благовірна йому повністю довіряє, а чутки про роман з підопічними лише смішать жінку.

Схожі статті