Ектор Хіменес-Браво опинився у лікарні: відправили прямо на операційний стіл – що буде з суддею “МастерШеф”

Ектор Хіменес-Браво показав в Інстаграмі незвичне фото. Відомий кулінар опинився в операційній. Фото показали прямо з місця події. Що ж трапилося зі знаменитістю?

Ектор Хіменес-Браво – знаменитий кухар і популярний шоумен. Прославився чоловік завдяки проєкту “МастерШеф”, де по цей день є суддею. Вправо виходить відбирати справжні таланти у зірки, а глядачі просто у захваті, коли він з’являється на екрані.

Ектор Хіменес-Браво полишив Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво полишив Ольгу Мартиновську

У перервах між зйомками Ектор активно веде сторінки у соціальних мережах. Особливою популярністю у користувачів користується Інстаграм-блог артиста. Там Хіменес-Браво ділиться цікавими моментами життя і, звісно, улюбленими рецептами. Активно робить не тільки публікації у стрічці, а й у сторіз.

Втім, остання світлина може викликати подив, адже її шоумен показав прямо з лікарні, де проходив процедуру на операційному столі. Хто знімав весь процес – загадка.

Ектор Хіменес-Браво опинився у лікарні

Все за каноном: одяг пацієнта, шапочка. Єдине, що процедуру автор фото вирішив приховати. Втім, не утримався та розповів, які ж маніпуляції з ним витворяв лікар. Виявляється Ектор підсаджує собі гормональні пелети. За словами знаменитості – це допомагає тримати своє тіло у тонусі.

Як стало відомо, ці маленькі гранули насичують організм біоідентичними гормонами, аби людина почувала себе гарно: зберігалася активність, не було раптового перевтомлення. Також ці пелети впливають на стосунки і з жінками. Борються препарати також із зайвою вагою, а ще допомагають контролювати тиск.

Ектор під час процедури взагалі обговорював з лікарем проєкт “МастерШеф” та посміхався на камеру, адже маніпуляція зовсім не болюча. Тепер сповнений сил і енергії кухар порадує нас новими цікавими задумками та фірмовими рецептами.

Схожі статті