36-річна Тіна Кароль осоромилася на зйомках Новорічного Кварталу: виправдатися за курйоз не вдалося (Відео)

Популярна українська співачка Тіна Кароль має величезний досвід роботи у шоу-бізнесі. Втім, конфузи стаються навіть з легендарними представниками естради.

Без знаменитої української поп-діви Тіни Кароль не проходить жодного грандіозного заходу. Зірка завжди є найбажанішим гостем на будь-яких концертах. Особливо у святкові дні. Як відомо, днями у київському Палаці “Україна” відбувалися зйомки новорічного концерту “Вечірнього кварталу”. Глядачі з нетерпінням чекали появи Софії Ротару, Дмитра Монатіка та Тіни Кароль, яка окрнфузилася прямо під час виступу.

Тіна Кароль осоромилася на зйомках Новорічного Кварталу

Тіна Кароль
Тіна Кароль осоромилася на зйомках Новорічного Кварталу

Тіна Кароль під час виступу на сцені “Вечірнього кварталу” переплутала слова власної композиції і доволі цікаво вийшла з положення. Виконуючи пісню “Здаться ты всегда успеешь”, Кароль замість слів “Я вся для тебя” заспівала “Я знаю сама”. Згодом, зрозумівши, що вона помилилася, Кароль не на мить не розгубилася і закликала глядачів “помилятися разом із нею”.

Як справжній професіонал, співачка ні на секунду не розгубилася та зі своєї помилки зробила мотиваційний текст, а подібні речі останнім часом увійшли в тренди і дуже подобаються глядачам.

Нагадуємо, що 2021-й став для Тіни Кароль важливим роком, адже співачка повністю змінила свій репертуар, стиль та подачу творчості. Також артистка стала щільно співпрацювати з новим режисером, який трансформував формат її відеоробіт. Як завжди знайшлися ті, кому не подобається, що драматична співачка раптом стала схожа на хуліганку, інші знаходять це не менш романтичним. Чи повернеться поп-діва до колишніх мотивів достовірно невідомо, але вірні фанати не покидають надії.

Схожі статті