44-річна Камалія похизувалася 3-х метровою ялинкою: влаштувала різдвяну казку у мусульманському палаці Захура

Найбагатша співачка Камалія показала весь святковий антураж у своєму палаці. Зірка скромничати не стала і нарядила 3-х метрову ялинку.

Камалія та Мохаммад Захур вважаються однією з найбагатших пар українського шоу-бізнесу. Артистка та бізнесмен немало вклали у свій палац, який нагадує королівський. Позолотою та шовком вже їм не здивувати, адже вся Україна дивувалася розкішному убранству роками раніше. Тепер родинне гніздечко прикрашає величезна новорічна ялинка, яка вражає своїми розмірами.

Будинок Камалії
Будинок Камалії

Стиль прикрас – традиційний різдвяний. Одразу може скластися враження, що її прикрашав професійний стиліст.

“Ось так почався мій добрий ранок”, – написала Камалія, показавши відео з ялинкою.

Розмістили новорічну красуню у холі величезного маєтку. Камалія, наче королева, спускається сходами у різдвяному светрі. Внизу її чекає у такому ж самому убранстві чоловік, а улюблені донечки поспішають причепуритися. Все знімають камери телебачення.

Чому мусульманська родина святкує християнські свята?

Вже не раз пильні фанати помічали, що Мохаммад Захур, який вірує у Пророка з’являється на святкових світлинах дружини, яка молилася Спасителю.

Втім, співачка пояснювала, що її коханий сам християнські свята не відзначає, але їй не забороняє. Так в Інстаграмі Камалії можна знайти фото з Великодня.

У Європі ж Різдво частіше сприймається не як релігійне, а як комерційне свято. Саме тому у гуляннях беруть участь і ті, хто не вірує у Христа, і справжні віряни.

Сама ж дружина Мохаммада Захура з великою шаною ставить до мусульманства. Вона з радістю виступає на національних святах коханого, а ще вітає підписників зі східними урочистостями.

Схожі статті